Хигиенен кош за еднократни пелени Simplee - РОЗОВ за момиче

30_ТТ-87008801
Trustpilot stars
Цена: 39,00  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Цвят Розов
Пол Момиче

Хигиенен кош за еднократни пелени Simplee в розов цвят.

Кошът побира до 18 пелени наведнъж (размер 1)

ВНИМАНИЕ! Съхранявайте на безопасно място.

Пазете от огън!

  • Години: 0+ месеца
  • Цвят: Розов
  • Пол: Момиче
  • Съхранение: Съхранявайте на безопасно място. Не оставяйте детето с този продукт без надзор, това не е играчка. Пазете от огън!
  • Държава на произход: PRC
  • Материал: пластмаса
  • Разфасовка: 1 бр.

Кошът е хигиенично и практично решение за употребените еднократни пелени. Той е изключително ефективен за предпазване от неприятна миризма.
Съдържание: • 1 х Хигиенен кош за еднократни пелени Simplee + касета - сив.Антибактериалният филм Biomaster® дава изключителен контрол на миризмата. Кратки стъпки за работа с модела:

1. Подготовка Издърпайте внимателно стърчащата част от найлона от касетата. С помощта на тази част, извадете малко количество найлон по цялата окръжност на касетата. Съберете найлона и издърпайте достатъчно количество, което да завържете на възел. Натиснете възела надолу през касетата и вътре в уреда. Следва да поставите касетата в долната част от уреда, като съпоставите маркерите. Прокарайте найлона през клапата и издърпайте приблизително 30 см. Подравнете предната страна на горната част с предната страна на основата, след което подравнете бутона с отвора за бутона отзад. Натиснете напред и назад, докато бутонът щракне на мястото си. Уверете се, че предните щипки на основата за заключени с горната част.
2. Употреба Натиснете сгънатия памперс надолу през касетата, докато стигнете дъното на торбичката. Това е много важно, за да се затвори добре. Уверете се, че клапанът се е затворил и затворете капака.
ВАЖНО:
Никога не огъвайте клапана на повече от 90°, защото може да се счупи. Подробности можете да откриете в упътването за употреба.
Поддръжка: Следвайте инструкциите зададени от производителя
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими