Хигиенен кош за еднократни пелени TEC TUB - БЯЛ

30_ТТ-84001804
Trustpilot stars
Цена: 59,00  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Цвят бял

Tommee Tippee Хигиенен кош за еднократни пелени TEC TUB - БЯЛ.

С иновативен антибактериален филм, който продължава да убива микробите в опакованата пелена.

ВНИМАНИЕ! Съхранявайте на безопасно място.

Пазете от огън!

  • Години: 0+ месеца
  • Цвят: Бял
  • Съхранение: Съхранявайте на безопасно място. Не оставяйте детето с този продукт без надзор, това не е играчка. Пазете от огън!
  • Държава на произход: PRC
  • Материал: пластмаса
  • Разфасовка: 1 бр.

Кошът е хигиенично и практично решение за употребените еднократни пелени. Той е изключително ефективен за предпазване от неприятна миризма.
Съдържание:
• 1 х Хигиенен кош за еднократни пелени Tec Tub бял + касета.Системата Sangenic® Hygiene Plus™ опакова и затваря индивидуално всяка пелена и е клинично доказано 100 пъти по-ефективна за предотвратяване на неприятна миризма от обикновените торбички за пелени. С иновативен антибактериален филм, който продължава да убива микробите в опакованата пелена.
С уникално бутало Easi-Push™, което избутва опакованите пелени във вътрешността на уреда за максимална хигиенична защита. Антибактериалният филм Germ-Seal™ дава изключителен контрол на миризмата; Технологията Twist-lock™ опакова пелените една по една; Побира до 28 опаковани пелени - спестява неколкократно изхвърляне на боклука; Кратки стъпки за работа с модела:

Първи етап- подготовка:
Извадете опаковката от горната част на уреда. Поставете го на основата, с овалната страна над логото Tommee Tippee. Закопчайте щипките отстрани, те ще щракнат. Натиснете предната част на капака и отворете изцяло. Издърпайте внимателно стърчащата част от найлона от касетата. С помощта на тази част, извадете малко количество найлон по цялата окръжност на касетата. Съберете найлона и издърпайте достатъчно количество, което да завържете на възел. Натиснете възела надолу през касетата и вътре в уреда.
Втори етап: Експлоатация:
Натиснете сгънатата еднократна пелена надолу през касетата, докато стигнете дъното на торбичката. Това е много важно, за да се затвори добре. С копчето завъртете цял оборот по посока на часовниковата стрелка, за да затворите памперса в найлона. Контейнерът ще събере до 28 еднократни пелени. Как да смените касетата? Внимателно издърпайте стърчащата част от найлона от касетата. С нейна помощ извадете малко количество найлон по цялата окръжност на касетата. Съберете найлона и издърпайте достатъчно количество, което да завържете на възел. Натиснете възела надолу през касетата и вътре в уреда.
Поддръжка: Следвайте инструкциите зададени от производителя
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими