Ръчна помпа за кърма, Closer to nature

30_ТТ-42341491
Trustpilot stars
Цена: 65,00  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Механична помпа за изцеждане на кърма.

Съдържание на комплекта: ∙ 1 х Механична помпа за изцеждане на кърма ∙ 1 х Кутия за стерилизиране в микровълнова ∙ 1 х Шише за хранене EASI VENT 150 мл 0м+ ∙ 1 х Биберон EASI VENT SLOW - 1 капка 0м+ ∙ 6 х Подплънки за кърмачки ∙ 1 х Контейнери за кърма 60мл.

Не съдържа BPA.

Внимание: Прочетете внимателно инструкцията за употреба!

 

 

Модел: Closer to nature
Тип: Ръчна помпа за кърма
Допълнителни аксесоари: 1 бр. механична помпа за изцеждане на кърма, 1 бр. кутия за стерилизиране в микровълнова, 1 бр. шише за хранене EASI VENT 150 мл 0м+, 1 бр. биберон EASI VENT SLOW - 1 капка 0м+, 6 бр. подплънки за кърмачки, 1 бр. контейнери за кърма 60мл.
Не съдържа: ВРА
Тегло на продукта: 2 кг
Гаранция: 24 месеца
Допълнителни характеристики: Моделът е с подобрен дизайн и по- малко части за лесно сглобяване и поддръжка. Фунията на помпата е с покритие от силикон за максимален комфорт. Дръжката е ергономична, което прави моделът много лесен за ползване. Диафрагмата е изработена от мек силикон и е гъвкава, което улеснява майките, тъй като изисква по- малък натиск. Помпата осигурява подходящо ниво на засмукване, а умората на ръката е минимална благодарение на ергономичната дръжка. Механичната помпа има масажни вълни, които насърчават бързото и лесно потичане на млякото. Меката силиконова чашка е специално проектирана, за да имитира естественото действие подобно на процеса на кърмене. Пoмпата се състои от 3 части. Структурата на биберона имитира естествената гъвкавост и движение на майчината гърда. Клапата е изключително тънка и фина, като по този начин насърчава комфортното и спокойно хранене на най- малките.
Държава на произход: Великобритания
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими