Триколка KOTY с родителски контрол, синя

YMBT13B
Trustpilot stars
Цена: 179,00  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 12.3 кг

Вид: триколка с дръжка
Цвят: син
Сезон: Лято
Пол: момче
Възраст: 18-36 месеца
Допустимо тегло на детето: до 30 кг.
Регулиране на седалката: не
Поставка за крачета: сгъваема
Регулираща се дръжка: да
Сгъване: не
Тегло на продукта: 8.5 кг.
Сенник: сгъваем
Аксесоари: триколката има пластмасов кош за съхранение, несесер за съхранение, малък преден кош за съхранение, клаксон тип тромба
Колела размер: предна-10"; задни- 8"
Материал на колелата: eVA пяна
Спирачки: да
Амортисьори: не
Материал на рамката: стомана
Допълнителни характеристики: Синя триколка KOTY за момче, произведена от Zizito – швейцарска линия от безопасни продукти за бебета и деца.
Триколката е предназначена за деца на възраст над 1,5 години и може да се използва от деца, които са тежки не повече от 30 килограма.  Триколката е оборудвана с дръжка за родителски контрол, която може да се маха.  Към дръжката има закрепен несесер с цип, в който можете да съхранявате най-необходимите дребни вещи.  Към триколката има кош за съхранение в задната част.  При деца, които са по малки има две поставки за крачета – така детето се вози по-лесно.  Когато детето порасне поставките се сгъват и детето може да върти педалите на предната гума.
Триколка KOTY притежава сертификат за качество и безопасност от международно призната лаборатория за тестване на детски продукти.
Преди да използвате триколката, прочетете внимателно цялото ръководство.  Пазете ръководството за бъдещи справки.  Продуктите с марка ZIZITO са с швейцарска конструкция и дизайн, проектирани в Швейцария и произведени съгласно швейцарските стандарти за качество.

https://www.youtube.com/watch?v=tIeZCY0hwnI
Христа Янчулева
2020-07-11 11:15:00
Comment rating
Издебнах я на промоция и я поръчах на цена, която никой друг не предлагаше за такава триколка на пазара. Хувава играчка и количка едновремено.

Д. Бонева
2020-07-10 17:40:00
Comment rating
Заради това, че се предлага от швейцарска компания, заради това, че има сертификати - проверена е за качество и безопасност, реших да опитам и с не толкова известен модел. До тук е много добре. Нищо не се е чупило, работи си надеждно.

Дени Ивкова
2020-07-08 15:12:00
Comment rating
Хубава в приятен син цвят. Свежо изглежда и е добре за момче. Заради това я купих.

М. Жендова
2020-07-07 21:20:00
Comment rating
Заради идеята да е по-сигурна и това да е гарантирано със сертификат избрах този модел триколка. Жалко, че изборът се свеждаше само до два цвята.

И. Каменова
2020-07-03 14:50:00
Comment rating
Оборудвана е със всички екстри за типична триколка. Направена е като по-високия клас на тези играчки, но Зизито я продават под цената на премиум марките. Иначе има сертификати и гаранция.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими