Ученическа раница, Loop Red Robo Dragon

50013920
Trustpilot stars
Цена: 139,00  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.9 кг
Пол Момче
Цвят син

Цвят: Син
Пол: Момче
Материал: полиестер
Джобове: три
Дръжка: да
Обем: 16 л
Тегло на продукта: 0.9

Размери:37х31х24
Държава на произход: Германия
Допълнителни характеристики: Herlitz е германска марка известна с производството на ученически пособия и офис продукти.  Компанията предлага раници за ученици, които се отличават с удобството при носене, високо качество нна материалите и висока степен на безопасност.  Качеството на продукта, безопасността и ергономичността на раниците са най-висок приоритет на Herlitz.  Така те гарантират дълготрайността на продуктите си.
Моделът Midi Blue Dino e с чудесен и фин дизайн, който стои добре на деца с тесни рамене.  Моделът е ергономично оформен, дишаща гръбна подложка с мека Premium мрежа.  Има двойно регулируеми презрамки, покрити с мрежа, което омекотява и прави носенето по приятно.  Оборудвана е със светлоотразителни елементи, от всички страни, което гарантира че детето, ще се вижда добре в тъмното.  Раницата е със стабилно пластмасово дъно с крачета, което предпазва от прах и влага.  С две отделения и малък джоб с цип от вътрешната страна, както и два странични джоба с цип от външната страна.  Изработена от висококачествена материя с водо отблъскваща повърхност.

Румяна Димитрова
2020-08-25 16:22:24
Comment rating
Р. Димитрова
Приятно бяхме изненадани от предложените раници за ученици. Изборът е голям, но предпочетохме тази раница на Herlitz предвид качеството и дизайна на продукта - дишащ гръб с мека мрежа, светлоотразителни елементи и удобството при носене от регулируемите презрамки. Освен удобна раницата е красива и вече зарадвахме нашия бъдещ първокласник.

Стефка Манахова
2020-07-09 13:37:00
Comment rating
Синът ми ползва раницата от месеци, не само за училище, но и като ходи на тренировки по футбол. Вътре слагаме всичко, от обувки до учебници и тетрадки, а понякога се налага да си носи обяд и отделенията наистина са много полезни. Доставката беше направо експресна, много съм доволна!

Люба Канева
2020-07-06 20:26:00
Comment rating
Раничката е отлична за училище, в нея се събират доста учебници, вода, даже и обяд. Харесва ми, че самата раница не тежи, макар и от плътна и здрава материя, не утежнява. Дръжките са дебели, което е важно когато се носят тежки учебници. Синът ми си я носи с удоволствие.

Ц. Дойчинова
2020-07-05 17:50:00
Comment rating
Страхотна раница, издръжлива е, добре изработена, размерът е супер, пасва идеално на сина ми. Малкият много харесва дизайна, аз също го намирам за стилен. Првзрамките са мекички, не се впиват в раменете и не зачервяват кожата. Доволна съм, бих препоръчала на всички майки!

Евгения Маркова
2020-07-05 10:48:00
Comment rating
Купих 2 раници за близнаците си, доверих се на марката, понеже и преди съм взимала техни продукти и не съм оставала разочарована нито веднъж. Този път не е изключение, децата ми са с тези ранички от няколко месеца и не мислим да ги сменяме. Качеството е видимо отдалеч.

М. Гладачева
2020-07-02 14:32:00
Comment rating
Много сладка раничка с компактен размер. Детето ми тази година ще бъде първолак и това ни се стори много добър избор, понеже той е нисичък и повечето чанти са му прекалено големи. Доволна съм много от изработката, занимавам се с шиене и забелязах, че чантата е много добре направена.

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими