Ученическа раница, Midi Horses

50007745
Trustpilot stars
Цена: 179,00  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.9 кг
Цвят многоцветен
Пол Момиче

Цвят: Многоцветен
Пол: Момиче
Материал: Полиестер
Джобове: два
Дръжка: да
Обем: 16 л
Тегло на продукта: 0.9

Размери: 32х38х22
Държава на произход: Германия
Допълнителни характеристики: Herlitz е германска марка известна с производството на ученически пособия и офис продукти.  Компанията предлага раници за ученици, които се отличават с удобството при носене, високо качество нна материалите и висока степен на безопасност.  Качеството на продукта, безопасността и ергономичността на раниците са най-висок приоритет на Herlitz.  Така те гарантират дълготрайността на продуктите си.
Моделът Midi Horses e с чудесен и фин дизайн, който стои добре на деца с тесни рамене.  Моделът е ергономично оформен, дишаща гръбна подложка с мека Premium мрежа.  Има двойно регулируеми презрамки, покрити с мрежа, което омекотява и прави носенето по приятно.  Оборудвана е със светлоотразителни елементи, от всички страни, което гарантира че детето, ще се вижда добре в тъмното.  Раницата е със стабилно пластмасово дъно с крачета, което предпазва от прах и влага.  С две отделения и малък джоб с цип от вътрешната страна, както и два странични джоба с цип от външната страна.  Изработена от висококачествена материя с водо отблъскваща повърхност.

Виолета Добромирова
2020-08-12 08:21:00
Comment rating
Дизайнът на раницата е много интересен и фин, който стои много добре на тесните рамене на дъщеря ми. Изключително много се радва на двете кончета.

Деница Стефанова
2020-08-10 17:35:00
Comment rating
Уникална е тази раница, има толкова много плюсове и наистина си заслужава. Материята е с водооблъскваща повърхност и така нещата в нея са защитени от намокряне след като вали дъжд или сняг.

Василена Пламенова
2020-08-08 21:28:00
Comment rating
Хубавото е, че раницата е със стабилно пластмасово дъно с крачета, което предпазва от прах и влага. Така няма да се чудя как да пера по-често.

Ирена Радославова
2020-08-07 19:55:00
Comment rating
Ученическата раница е направена така че да не тежи на крехкото гръбче на дъщеря ми, което е голям плюс след като имат толкова много учебници. Също така гърба е с дишаща материя и няма да я запотява.

Никол Евгениева
2020-08-07 08:44:00
Comment rating
Като майка се притеснявам дъщеря ми да се прибира по тъмното вечер, но, откакто купихме тази ученическа раница съм спокойна, защото има светлоотразителни елементи от всички страни.

Женя Росенова
2020-08-04 14:16:00
Comment rating
Раницата има достатъчно джобове дъщеря ми да може да си сложи всички принадлежности, които й трябват за училище и аз съм спокойна, че възможността да загуби нещо е много по-малка.

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими