Ученическа раница, Midi Robot

50007721
Trustpilot stars
Цена: 199,00  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.9 кг
Цвят син
Пол Момче

Цвят: Син
Пол: Момче
Материал: Полиестер
Джобове: два
Дръжка: да
Обем: 16 л
Тегло на продукта: 0.9

Размери:32х38х22
Държава на произход: Германия
Допълнителни характеристики: Herlitz е германска марка известна с производството на ученически пособия и офис продукти.  Компанията предлага раници за ученици, които се отличават с удобството при носене, високо качество нна материалите и висока степен на безопасност.  Качеството на продукта, безопасността и ергономичността на раниците са най-висок приоритет на Herlitz.  Така те гарантират дълготрайността на продуктите си.
Моделът Midi Robot e с чудесен и фин дизайн, който стои добре на деца с тесни рамене.  Моделът е ергономично оформен, дишаща гръбна подложка с мека Premium мрежа.  Има двойно регулируеми презрамки, покрити с мрежа, което омекотява и прави носенето по приятно.  Оборудвана е със светлоотразителни елементи, от всички страни, което гарантира че детето, ще се вижда добре в тъмното.  Раницата е със стабилно пластмасово дъно с крачета, което предпазва от прах и влага.  С две отделения и малък джоб с цип от вътрешната страна, както и два странични джоба с цип от външната страна.  Изработена от висококачествена материя с водо отблъскваща повърхност.

Дивна К.
2020-08-12 19:10:00
Comment rating
Подарих раницата на племенника си и по негови думи картинките са „жестоки“. Той е доволен да си я носи на училище главно заради дизайна, но пък майка му каза, че страшно й харесва качеството. Има доста джобове, а дъното е твърдо и не се деформира, като се вкарат учебниците.

Теодора Личева
2020-08-10 20:23:00
Comment rating
Синът ми сам си хареса раницата, единственото, което мен ме интересува е презрамките да са достатъчно дебели да не се скъсат и да има повечко джобове. Тази е всичко, което ни трябваше, в нея се събират всички материали за училище, а презрамките и гърбът са мекички и удобни за деца.

В. Иванова
2020-08-09 19:46:00
Comment rating
Радвам се, че от всички раници избрах точно тази. Синът ми я носи от доста време и тя изглежда почти нова. Няма дупчици, а дръжките са толкова дебели, че се съмнявам да се скъсат. Почиства се много лесно, не знам какво е специалното на материята, но не остават лекета.

Елисавета П.
2020-08-07 13:45:00
Comment rating
Струва си да се инвестира в качествена ученическа раница, която може да се ползва с години, а не да се скъса на първото носене. Харесва ми, че има много джобове и в нея се побират всички учебници, без да е прекалено голяма и да стои несаръзмерно с гърба на дете.

Вилияна Гроздева
2020-08-06 19:40:00
Comment rating
Отличен продукт за първолаци! Не знаех какво да очаквам, понеже никога не съм избирала чанта за училище, но масово раниците ми се струват прекалено големи за малкото телце на сина ми. Бях скептична докато я поръчвах, но се оказа точен размер и му е много удобна, малка и не тежи.

Петра Христова
2020-08-04 10:54:00
Comment rating
Синът ми ще бъде трети клас тази година и това е втората чанта която взимаме и както изглежда е доста по-сполучлива от предичната. Материалът е плътен и много здрав, според мен раницата може да издържи много тежък товар. Джобчетата също са супер, всичко важно може да се разделя.

Стефания Л.
2020-08-03 20:09:00
Comment rating
Раницата е чудесна за училище, понеже дъното е пластмасово и учебниците не променят формата на чантата. Също така има достатъчно джобове, особено ми допадат страничните, там слагаме неща като ключове, портфейл и например карта за градски транспорт и така синът ми има лесен достъп до тях.

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими