Ученически несесер, Lama

ZK50517
Trustpilot stars
Цена: 4,99  лв
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.1 кг
Цвят Orange
Пол Момиче

Цвят: Оранжев
Пол: Момиче
Възраст: 6+ години
Материал: Полиестер
Джобове: Един
Обем: 0.14 литра

Размер: 21,5x7,5x7,5 cm
Тегло на продукта: 0.121 кг.
Държава на произход: Испания
Допълнителни характеристики: Компактен модел с весел дизайн на лама

Ученическият несесер е аксесоар с ключово значение, използван буквално от всяко дете в предучилищна и училищна възраст. Неговата цел е не само да държи пособията за писане, рисуване и чертане организирани и лесно достъпни, а и също така да запази максимално дълго добрия външен вид на ученическата раница, като й спести някои волни или неволни мастилени петна.

Минималистичният ученически несесер на Arditex с принт на лама е замислен като допълнение към практичната мешка с лама на същия производител, макар че може съвсем спокойно да бъде използван и самостоятелно. Той се откроява със здравина, практичност и свеж дизайн – качества, които го правят сред най-предпочитаните продукти в категорията му, както сред най-малките, така и сред по-големите ученици.

Закопчаването на несесера се извършва с помощта на надежден и здраво пришит цип, който предотвратява разпиляването на съдържанието. Вътрешността му се състои от едно отделение с вместимост 0.14 литра – обем, напълно достатъчен за побиране на най-нужните приспособления, които детето ще използва всеки ден по време на образователния процес.

ПОЛЗИ:

Ако Ви предстои да оборудвате ученик, едно от нащата, които са в списъка със задължителни вещи е моливникът.  Дори и първоначално да Ви изглежда като „екстра“ или „глезотия“ ще се изненадате колко важен е този тип органайзер.

За да възприемат по-лесно новите неща децата се обучават да пишат с различни цветове.  После подчертават определени неща с цветни флумастри и накрая чертаят с моливи.  До тук изброихме немалък брой пишещи инструменти – химикали в няколко цвята, флумастри, маркери, цветни моливи и моливи за чертане.  Ако добавим пергел, линия, гумичка, ножица и острилка бройката и обема става внушителен...
Несесерът е лесно средство да се държат на едно място всички моливи, химикали, флумастри и т.н.  Изпозването му улеснява учениците и им създава навици да поддържат ред в чантата и на бюрото си.  В моливник тези вещи се чупят по трудно – нали не искате да острите моливи всяка вечер.  Така ще държите всички пишещи вещи в организиран вид и защитени от счупване.

В несесерите има остри предмети – пергел, остри моливи, ножица и подобни.  Пуснати свободно в ученическа раница тези предмети могат да бъдат опасни – особено ако детето падне върху раницата си.  По тази причина моливникът се явява и като средство, което осигурява допълнителна безопасност.

Тъй като често химикалите и флумастрите оставят следи от мастило, това е лесен начин да се ограничат щетите от тях.
Несесерите са често брандирани с различни теми и герои, които са интересни и любими на учениците и това ги прави приятен начин те да изразяват себе си, своите предпочитания и възгледи.  И тъй като децата са различни и всяко има свои предпочитания си избират и различни моливници.  Така при колективни занимания вески с лекота разпознава своя моливник.

Снежана Александрова
2021-11-26 16:23:16
Comment rating
Несесер
Прекрасен несесер за моливчета

Лидия Стефанова
2021-09-25 19:47:16
Comment rating
Лидия Стефанова
Много удобни и практични несесери. Децата в групата много ги харесаха. Въпреки, че поръчах много бройки, обслужването и доставката бяха бързи и коректни. Много благодарим!

Елена Бъчварова
2021-03-09 16:40:18
Comment rating
Оригинален несесер
Красив дизайн, практичен и лек.

Ива Константинова
2020-10-28 14:50:00
Comment rating
още не сме ученици. Обаче трябва да имаме навици, че моливите се събират на едно място.

Сезгин Алиева
2020-10-28 11:05:00
Comment rating
Актуален дизайн, хубав несесер. На добра цена.

Милка Димитрова
2020-10-25 18:08:00
Comment rating
Побира много химикали и моливи. Благодаря за доставката.

Гергана Байчева
2020-10-22 14:50:00
Comment rating
Имаше подобна раница и ги съчетахме в комплект.

Мая Никифорова
2020-10-22 07:25:00
Comment rating
Обича да рисува. Старая се всичко за това занимание да е по-подредено и организирано.

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими