Воден бластер с помпа, син - 43 см.

MT376141_blue
Trustpilot stars
Цена: 6,49  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.3 кг
Цвят син
Пол Момче

Възраст: 4+ години
Цвят: Син
Сезон: Лято
Пол: Момче
Размер: 43 х 19 см
Тегло на продукта: 0.24 кг
Материал: Пластмаса
Ползи: Насърчава децата за игри на открито.
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Това водно оръжие на GT е снабдено с помпа за създаване на налягане, благодарение на което след това се изстрелва водната струя. Всичко, което трябва да направите е да напълните резервоара на водния бластер, да изпомпате енергично, да се прицелите и да натиснете спусъка.

Размерите от 43 см правят бластера подходящ за използване от деца на четири или повече години, в ръцете на които той е възможно най-забавната, лесно управляема и напълно безопасна играчка.

Бластерът е снабден с технология за далечно изстрелване на струята, което позволява уцелване на мишена на значително по-голямо разстояние в сравнение с базовите модели водни пистолети.

Ползи: Горещите летни дни са съвършеното време за игри и занимания с вода. Тогава те са не само позволени, а и полезни – те разхлаждат, освежават, тонизират и истински забавляват малките приключенци. А когато водният пистолет просто вече не е достатъчен, можете да вдигнете нивото на епичност и да преминете крачка наред – към мощния бластер с помпа за далечна стрелба, с който вече нито една мишена не е непостижима.

Водната стрелба по двойки или в отбори е социална и динамична игра, развиваща съобразителността, скоростта, точността и способността за планиране на последователност от логично свързани, стратегически действия. Тя подобрява координацията на тялото и неизменно повишава физическата активност, водейки след себе си редица ползи за психо-емоционалното състояние на детето.

Kidso.bg съветва винаги да използвате водния бластер с помпа в съответствие с препоръките на производителя, за да бъде водната игра възможно най-ползотворна и напълно безопасна за вашето дете.

гинка едрева
2020-07-10 19:01:00
Comment rating
Имах резерви, че на тази достъпна цена качеството ще е на ниво, но все пак поръчах водния бластер. Щом го получихме и момченцето ми започна да игаре стана ясно, че пластмасата е здрава и няма компромис с качеството.

Александра Георгиева
2020-07-09 18:31:00
Comment rating
Бяхме поканени на рожден ден с плажно парти и поръчах еднакви водни бластени и за моето дете, и за рожденника. Това стана възможно благодарение на промоционалната цена. В противен случай нямаше да се вместя в бюджета.

Стойка Янкова
2020-07-08 06:53:00
Comment rating
Моделът ми хареса щом го видях в онлайн магазина. Цветовете са приятни и цената е повече от достъпна. Щом го получихме се изненадахме колко надалеч изстрелва водната струя. Така стреляме по близки и далечни мишени с точност на снайперист.

Мая Невестова
2020-07-07 20:17:00
Comment rating
Цветовете на водния бластер веднага харесаха на детето ми. Размерът е добре съобразен с препоръчителната възраст. Нито е много малък, нито прекалено голям за дете на 4 години и половина

Анелия Колева
2020-07-06 10:30:00
Comment rating
Много приятни цветове са избрали дизайнерите за този модел. Моето момче предпочита това небесно синьо пред класическото за момчешки играчки по-тъмно синьо.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими