• Намалена цена

Голям воден пистолет с две пръскащи глави - червен

HL427178_red
Trustpilot stars
Цена: 8,30  лв
10,00 лв
Спестявате 1,70 лв
Спестявате 17%
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Пол Унисекс
Тегло 0.2 кг
Цвят червен

Възраст: 4+ години
Цвят: Червен
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Размер: 47 х 22 х 6 см
Тегло на продукта: 0.205 кг
Материал: Пластмаса
Ползи: Насърчава децата за игри на открито.
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики:

Това оръжие за водна стрелба на марката Huale се отличава с комбинация между няколко важни технически характеристики. Те включват голям размер на конструкцията (47 х 22 х 6 см), Super резервоар за вода с голяма вместимост и стрелба посредством две отделни пръскащи глави.

Казано накратко – големият воден пистолет на Huale изобщо не е шега работа. Той е създаден за епични летни приключения, славни престрелки, героични одисеи и безстрашни супергерои.

Заредете резервоара, създайте нужното налягане чрез изпомпване на вградената помпа, натиснете спусъка и завладейте света – защото лятото е отлично време за създаване на най-безценните детски спомени!

Ползи:

Водните пистолети са уникални по концепция играчки, които комбинират ползите от стрелбата с ползите от играта с вода – две коренно различни дейности, развиващи различни умения в детето.

Стрелбата по статична или движеща се мишена може да допринесе за пространствената ориентация, координацията, баланса и умението за съсредоточаване на вниманието. Тя прецизира връзката между ръката и окото, помагайки на детето да разбере по забавен и практически начин причинно-следствената връзка между совите действия и техните резултати.

Децата обичат да изследват с всичките си сетива и се наслаждават на всякакъв вид сензорни дейности - играта на вода е една от тях. Тя предлага многостранни възможности за стимулиране на ранното детско развитие, защото е едновременно полезна и приятна. Сензорната игра е двигател за езиковото развитие, когнитивния растеж, фините и груби двигателни умения, както и уменията за решаване на проблеми.

Посредством стрелбата като групова игра, детето може да се социализира и да развива своите социални умения, умения за работа в екип и дори идея за спортсменски дух. Спазването на определени правила на играта е признак, че детето е готово да участва пълноценно в организирани спортни игри и мероприятия, включително и такива със състезателен характер.

Анастасия Мечкова
2020-07-12 09:14:00
Comment rating
Оставихме децата при баба и дядо заедно с братовчедите. Купихме и за четиримата по едно водно оръжите с идеята, че ще им се налага да стоят на разстояние едно от друго и ще спазват така необходимата дистанция.

Виолета Асенова
2020-07-10 02:09:00
Comment rating
С този голям резервоар и силна струя, децата измислиха нова игра. Надуха балон и със струята всеки се опитваше да го държи във въздуха така, че да не докосне земята. Оказа се, че толкова травиална играчка всъщност, доведе до такава креативност при хлапетата.

Нели Берова
2020-07-08 11:51:00
Comment rating
Знам, че предназначението му е да забавлява малките, но и възрастните се възползваме. Чудесено ни разхлажда през лятото- и децата доволни, и ние :)

Вл. Младенова
2020-07-07 20:07:00
Comment rating
Този воден пистолет е направен от толкова лек материал, че дори и с по-голямо количество вода да не е прекалено тежък в ръцете на момченцето ми.

В. Тодорова
2020-07-06 15:05:00
Comment rating
Купихме си първо по-малка версия с една пръскаща глава, но с този е още по- вълнуващо изживяване. Ставаш мокър за по-кратко време :)

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими