Голям воден пистолет с две пръскащи глави – тъмносин

HL427178_blue
Trustpilot stars
Цена: 7,49  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.2 кг
Пол Унисекс
Цвят син

Възраст: 4+ години
Цвят: Син
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Размер: 47 х 22 х 6 см
Тегло на продукта: 0.205 кг
Материал: Пластмаса
Ползи: Насърчава децата за игри на открито.
Държава на произход: PRC

 

Допълнителни характеристики:

Това оръжие за водна стрелба на марката Huale се отличава с комбинация между няколко важни технически характеристики. Те включват голям размер на конструкцията (47 х 22 х 6 см), Super резервоар за вода с голяма вместимост и стрелба посредством две отделни пръскащи глави.

Казано накратко – големият воден пистолет на Huale изобщо не е шега работа. Той е създаден за епични летни приключения, славни престрелки, героични одисеи и безстрашни супергерои.

Заредете резервоара, създайте нужното налягане чрез изпомпване на вградената помпа, натиснете спусъка и завладейте света – защото лятото е отлично време за създаване на най-безценните детски спомени!

Ползи:

Водните пистолети са уникални по концепция играчки, които комбинират ползите от стрелбата с ползите от играта с вода – две коренно различни дейности, развиващи различни умения в детето.

Стрелбата по статична или движеща се мишена може да допринесе за пространствената ориентация, координацията, баланса и умението за съсредоточаване на вниманието. Тя прецизира връзката между ръката и окото, помагайки на детето да разбере по забавен и практически начин причинно-следствената връзка между совите действия и техните резултати.

Децата обичат да изследват с всичките си сетива и се наслаждават на всякакъв вид сензорни дейности - играта на вода е една от тях. Тя предлага многостранни възможности за стимулиране на ранното детско развитие, защото е едновременно полезна и приятна. Сензорната игра е двигател за езиковото развитие, когнитивния растеж, фините и груби двигателни умения, както и уменията за решаване на проблеми.

Посредством стрелбата като групова игра, детето може да се социализира и да развива своите социални умения, умения за работа в екип и дори идея за спортсменски дух. Спазването на определени правила на играта е признак, че детето е готово да участва пълноценно в организирани спортни игри и мероприятия, включително и такива със състезателен характер.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими