• Намалена цена

Малък воден пистолет с помпа - бял

HL426937
Trustpilot stars
Цена: 2,15  лв
2,59 лв
Спестявате 0,44 лв
Спестявате 17%
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.3 кг
Пол Унисекс
Цвят бял

Възраст: 4+ години
Цвят: Бял
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Размер: 27 х 14 х 6 см
Тегло на продукта: 0.240 кг
Материал: Пластмаса
Ползи: Насърчава децата за игри на открито.
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики:

Този модел на Huale e перфектното решение да родители, които искат да задоволят желанието на детето си да притежават подобна играчка, без да се вкарват в излишни приключения.

За разлика от водните картечници и пистолетите с големи резервоари, това е една джобна играчка с размери 27 х 14 х 6 см, подходяща както за най-малките, така и за техните родители, които предпочитат да останат сухи.

Моделът изстрелва водата благодарение на спусък и помпа, според начина на използване. Можете да изберете между три различни цветови комбинации – с преобладаващо розово, синьо и бяло – според Вашия вкус и желанието на детето Ви.

Ползи:

Пистолетите, изстрелващи водна струя са една отлична възможност зa комбиниране на играта и освежаването пpeз дните, прекарани под знойното лятно слънце. Стрелба на двора, на площадката, на плажа или в планината – това е страхотен начин за децата да се забавляват както по групи, така и със самостоятелно организирани игри.

Малкият воден пистолет няма капацитета да сътвори (твърде) грандиозни водни приключения, поради което е подходящ аксесоар за ръчичките на най-малките, които все още се учат как да боравят с механизмите. Според инструкциите на производителя, той е предназначен за употреба от деца около и над четиригодишна възраст, поради по-добрата им координация и способността да осмислят неговото предназначение.

Препоръчва се водния пистолет да бъде използван за игра на открито, като възрастният трябва да обърне специално внимание на повърхността, по която ще се озове изстреляната вода. Някои повърхности стават хлъзгави и опасни при намокряне. Ето защо е най-безопасно да подканите детето си да стреля по пясък, почва или трева, вместо по камък или плочки.

Струята, изстрелвана от малкия воден пистолет е напълно безопасна. Тя не може да предизвика никакъв вид травми, наранявания или физически поражения. Същото важи и за пластмасовото тяло на пистолета, стига то да бъде използвано в съответствие с описаните от производителя инструкции.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими