Воден пистолет с помпа, розов - 33 см.

MT348871_pink
Trustpilot stars
Цена: 4,49  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.2 кг
Цвят розов
Пол Момиче

Възраст: 4+ години
Цвят: Розов
Сезон: Лято
Пол: Момиче
Размер: 33 х 18 см
Тегло на продукта: 0.145 кг
Материал: Пластмаса
Ползи: Насърчава децата за игри на открито.
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Въпреки средния си размер от 33 см, този воден пистолет на GT притежава допълнителна мощност на изстрелване на водната струя. Технологията long-distance sprout създава по-голямо налягане посредством вградената в пистолета помпа и позволява още по-мощни изстрели с широк обхват – за да могат летните престрелки да бъдат по-забавни от всякога.

Този воден пистолет е изработен от закалена пластмаса, поради което е лек, но особено здрав и издръжлив на ударите, присъщи за ескалацията на детската игра. Според инструкциите на производителя, той е подходящ за използване от деца около и над възрастта от четири години, когато водната стрелба е най-осъзната и напълно безопасна.

Ползи: Никой уважаващ себе си стрелец не особено е щастлив, когато изстрелите му не стигат много по-далеч от носа му. Водният пистолет с голям обсег на струята е съвършеното решение на така наболелия проблем с дистанцията при водните изстрели. С него детето ще може да уцели мишени на почти двойно по-големи разстояние, без стрелбата да загуби нито своята сила, нито своята точност. Ако не разбирате смисъла на това предимство, то вие вероятно никога не сте участвали в истински интензивна и решаваща водна престрелка – грешка, която никога не е късно да поправите.

Водната стрелба е перфектното лятно занимание, съвместяващо спорт със забавление, прохлада и сензорно развитие. Стрелбата с воден пистолет може да се практикува както по произволна статична мишена, така и между няколко на брой участници. Що се касае до правилата на играта – единственото задължително условие е всички замесени да се наслаждават максимално.

Моника Аврамова
2020-07-09 11:10:00
Comment rating
Водният пистолет с помпа е изключително удобен за топлите дни на плажа, докато децата ми си играят и ме пръскат със струите, аз пък се разхлаждам.

Клавдия Момчилова
2020-07-06 18:19:00
Comment rating
Бях сигурна, че след третата игра пистолетът ще бъде счупен или механизмът повреден, но се оказах приятно изненадана, защото е изключително здрав и издръжлив.

Радостин Бакалов
2020-07-03 12:30:00
Comment rating
Дъщеря ми много обича водата и това беше перфектната играчка за летните дни, цветът също е плюс, защото розовото й е любимото!

Дойчина Влаева
2020-07-02 20:09:00
Comment rating
Този розов пистолет подтикна детето ми да играе повече навън и да намери нови приятели, с които обменят тактики за стреляне.

Захари Евдокиев
2020-07-02 19:40:00
Comment rating
Всяка вечер дъщеря ми се прибира много щастлива, защото е победила момчетата в играта им с водни пистолети. Тя разказва, че изстрелите й стигат най-далеч благодарение на розовия пистолет.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими