Воден пистолет – Космическо оръжие, син

HL421078_blue
Trustpilot stars
Цена: 5,99  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Пол Унисекс
Тегло 0.2 кг
Цвят син

Възраст: 4+ години
Цвят: Син
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Размер: 43 х 20 х 8 см
Тегло на продукта: 0.170 кг
Материал: Пластмаса
Ползи: Насърчава децата за игри на открито.
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики:

Space Gun (Космическо оръжие) е модел воден пистолет на Huale, който комбинира вълнуващия дизайн с оптимален размер, вместимост, мощност и пространствен обхват на изстрела.

Големият воден резервоар предполага възможно най-рядко прекъсване на играта за водно „презареждане“, а вградената помпа на пистолета може да създаде налягане за осъществяване на далечни изстрели по статични или динамични мишени.

Space gun е играчка, подходяща за деца около и над четиригодишна възраст. Той е изработен от издръжливи и нетоксични материали и бои, в съответствие с всички законови изисквания към качеството на детските играчки.

За свежест в играта на детето и приятна прохлада през лятото!

Ползи:

Водното космическо оръжие Space Gun е отлично лятно предложение за игра на открито от първокласния производител на детски стоки и играчки Huale. Пистолетът е проектиран и създаден така, че да съвмести предимствата на атрактивния дизайн и на функционалната структура. С него детето Ви ще се пренесе директно в света на любимите си космически саги, като същевременно ще се наслади на играчка с ергономичен захват, отлична вместимост на водния резервоар и завидна здравина.

Играчката е изработена от здрава и издръжлива закалена пластмаса, така че да може да понесе типичните за детската игра удари и изпускания, без да претърпи сериозни поражения. Използваните бои са безвредни и в пълно съответствие с дефинираните в българското и европейското законодателство изисквания.

Закупувайки водния пистолет Space gun, Вие ще осигурите на детето си свежест, прохлада и забавление през жарките летни дни – единственото време от годината, когато играта с вода не просто е позволена, а дори бива насърчавана – дори от страна на най-предпазливите родители.

Играта с водния пистолет може да бъде индивидуална, групова или отборна, а стрелбата може да бъде както по професионална, така и по напълно импровизирана мишена. Ето защо Space gun може да се използва навсякъде – от улицата или детската площадка до двора, излета сред природата, морския бряг и практически навсякъде, където детското въображение е способно да стигне.

А. Калунчева
2020-07-12 09:01:00
Comment rating
Воден пистолет, с хубави цветове и дори съседните чадъри от плажа го искат...

Кристина Керимова
2020-07-11 07:59:00
Comment rating
Детето играе с него почти всеки ден и не се е счупил. Добра находка.

Полина Иванова
2020-07-10 13:39:00
Comment rating
Воден пистолет с дизайн на оръжие от бъдещето. Освен това играчки по 6 лева, вече няма. Всичко е с електроника, батерии и т.н.

Ирина Алъова
2020-07-07 16:45:00
Comment rating
Хубав воден пистолет. Дори сестра му поигра с него.

С. Златева
2020-07-04 15:35:00
Comment rating
Добра цена, работи и нямаме оплаквания

Йоана Калоянова
2020-07-04 15:15:00
Comment rating
Играе с него, харесва му, а на мен ми харесва, че с играчка за малко пари може да се забавлява.

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими