• Намалена цена

Воден пистолет Space с две струи, син

HL426465_blue
Trustpilot stars
Цена: 4,97  лв
5,99 лв
Спестявате 1,02 лв
Спестявате 17%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.2 кг
Цвят син
Пол Момиче

Възраст: 4+ години
Цвят: Син
Сезон: Лято
Пол: Момиче
Размер: 42 х 17 х 9 см
Тегло на продукта: 0.180 кг
Материал: Пластмаса
Ползи: Насърчава децата за игри на открито.
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики:

Разнообразна цветова гама, удобен ергономичен захват, отлични технически параметри и уникален Space дизайн – това водно оръжие на Huale е един от хитовете на сезона, и определено има защо.

С размери от 42 х 17 х 9 см и тегло под 200 гр, тази играчка за изпомпване на вода е достатъчно голяма, за да задоволи най-смелите желания на приключенците и достатъчно лека, за да бъде лесно преносима до всички видове бойни полета!

За свежа прохлада и незабравими летни игри на открито – достатъчно е да напълните резервоара, да създадете налягане чрез помпата, да се прицелите, и да натиснете спусъка.

Ползи:

Концепцията, че децата не бива да прекаляват с водните игри отдавна е отхвърлена от съвременната наука. В интерес на истината, редица проучвания сочат, че именно играта с вода е в състояние да предостави незаменими ползи за ранното детско развитие. Стрелянето в водни пистолети и други видове водни оръжия осигурява часове наред, изпълнени с богати и ценни преживявания, развиващи творчеството, въображението и моторните умения на децата.

Един от най-важните компоненти на играта е изборът на мишена. Стрелбата по статична мишена може да помогне на детето да усъвършенства координацията на дивенията си, да упражнява своята точност, търпеливост, прецизност и самодисциплина. Стрелбата по динамична или движеща се мишена, от друга страна, е отличен начин за подобряване бързината на мисълта и реакциите, адаптивността, експлозивните мускулни движения и т.н.

Стрелянето с водно оръжие не е задължително индивидуално занимание, а дори напротив - то е толкова по-забавно, колкото повече са участниците в него. Децата могат да участват в импровизирани турнири със състезателен характер, или пък просто да се отдадат на луди летни игри, без да се вълнуват твърде много от концепцията за „победители“ и „победени“. Защото там, където има слънце, лято, свобода и воден пистолет – победени няма.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими