Водна помпа- червена - 41 см

MT348862_red
Trustpilot stars
Цена: 11,49  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.2 кг
Цвят червен
Пол Унисекс

Възраст: 4+ години
Цвят: Червен
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Размер: 41 х 22 см
Тегло на продукта: 0.625 кг
Материал: Пластмаса
Ползи: Насърчава децата за игри на открито.
Държава на произход: PRC
Допълнителни характеристики: Тази водна помпа представлява супер забавно водно оръжие, изработено от напълно безопасна за здравето пластмаса. С помощта на това шарено и функционално приспособление, летните дни ще бъдат още по-вълнуващи и незабравими.

Помпата е предназначена за деца над тригодишна възраст.  Тя е лека, удобна за захват и стрелба, и с оптимална вместимост на водния резервоар. Освен здравина и издръжливост, играчката блести и с атрактивен външен вид, идващ в комбинация от красиви ярки цветове - базово червено с контрасти от оранжево, тъмно синьо и зелено.

Играта с водната помпа може да започне веднага след отварябе ба кутията – нужно е само да напълните резервоара с вода, да създадете налягане с помпата, и щом дръпнете спусъка, водната струя под налягане веднага ще достигне до желаната цел!

Ползи: Забавната детска водна помпа ще се впише перфектно в летния набор от играчки на всяко дете. Нейните дизайн, устойчивост и лекота са привлекателни не само за малките пирати, но и за много родители.

С помпата могат да се организират семейни турнири по водна стрелба, или пък свободно забавление с приятели, без опасност някой да бъде наранен. Водната помпа е специално проектирана така, че да по нея да няма остри ъгли или други детайли, които биха могли да наранят децата по време на игра - това е още една причина родителите да се чувстват спокойни при закупуване на такъв вид играчки.

Ползите от продукта са многобройни - играта с водната помпа е почти невъзможна, ако детето стои кротко в ъгъла. А това означава, че докато се забавлява с нея, то ще тича и скача, тонизирайки групи мускули от всички части на тялото си. Този вид комплексни движения са важни за правилното развитие на двигателните умения, ловкостта, сръчността общото физическо здраве.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими