Водна помпа, оранжево-син, 49 см

MT376135_orange_blue
Trustpilot stars
Цена: 10,99  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.2 кг
Цвят многоцветен
Пол Унисекс

Възраст: 4+ години
Цвят: Многоцветен
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Размер: 49 х 23 см
Тегло на продукта: 0.438 кг
Материал: Пластмаса
Ползи: Насърчава децата за игри на открито.
Държава на произход: PRC
Допълнителни характеристики: Тази помпа с големина от 49 см увеличава шанса за точен изстрел точно три пъти, благодарение на трите си отделни мощни струи, способни да излетят в неочаквано широк периметър. Технологията за повишаване дистанцията на изстрела позволява допълнително подобряване на точността дори и на недостъпни до момента разстояния.

Водната помпа е с ярък и грабващ дизайн, предлагащ много на брой различни цветови композиции, подходящи за всеки вкус. Всеки един от цветовите варианти е с технически дизайн, съответстващ на фиксираните стандартни изисквания за безопасност на детските играчки – както по отношение на използваните материали, така и по отношение на тяхното разположение.

Играчката е подходяща за момичета и момчета на възраст над четири години, за които производителят гарантира максимално смислена, ползотворна и безопасна водна игра.

Ползи: Специалната изстрелваща глава с три струи е един от елементите, които открояват този вид водна помпа от другите и я превръщат в значително по-атрактивен избор, особено сред по-запалените и опитни водни стрелци.

Наред с по-големия брой струи, детето ще може да се наслади на голям воден резервоар, увеличен периметър на изстрела и лесна за използване помпа за създаване на налягане.

Водната помпа създава перфектни условия за активна, динамична и здравословна игра на слънце, съпътствана от един особено забавен начин за периодично разхлаждане. Детето може да играе с помпата както самичко, прицелвайки се в любителска или професионална статична мишена, така и заедно с други деца или възрастни, организирайки забавни игри и турнири по стрелба.

Независимо от начина на използване, помпата ще спомогне за развитието на грубата моторика, ще достави здравословно количество полезна сензорна игра и ще помогне на детето да развие своята точност и прецизност. И всичко това – под формата на луда лятна веселба!

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими