Водна помпа, зелено-червена, 48 см

MT348823_green_red
Trustpilot stars
Цена: 13,49  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Пол Унисекс
Тегло 0.2 кг
Цвят многоцветен

Възраст: 4+ години
Цвят: Многоцветен
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Размер: 48 х 21 см
Тегло на продукта: 0.222 кг
Материал: Пластмаса
Ползи: Насърчава децата за игри на открито.
Държава на произход: PRC
Допълнителни характеристики: Всички деца обичат да играят с вода в горещите летни дни. Но с тази интересна водна помпа игрите ще бъдат далеч по-интригуващи навсякъде – в басейна или морето, в банята, а също и навън, когато вашите палавници се забавляват с приятели.Помпата е компактна и мощна, с отлична вместимост, за да осигури забавление без край. Изработката е от висококачествени материали – произведени, обработени и боядисани според всички актуални изисквания за безопасност. Без остри ръбове, здрава и издръжлива, лятната водна помпа е страхотен подарък, който ще бъде оценен подобаващо както от момичетата, така и от момчетата над четиригодишна възраст.

Ползи: Дори и да оставим невероятното забавление настрани, играта с водната помпа може да донесе редица допълнителни ползи. В летните горещини, водата въздейства живително за организма и го предпазва от прегряване. Освен това, с водното оръжие могат да се организират различни сюжетни игри, които, от своя страна, допринасят за развитието на важни умения. Те подобряват речева култура, подпомагат социалното общуване, развиват въображението, логическото мислене и не на последно място: провокират децата да се движат и им помагат да растат здрави и силни.

С помощта на ролевите игри се подобряват също и тактическите умения, зрителната координация, вниманието и умението за съсредоточаване. Всичко това е допълнено и от силния емоционален заряд, който груповите игри осигуряват. Затова не пропускайте да оборудвате вашето дете с подходящото „оръжие“ и му дайте възможност да се почувства като истински боец, впускащ се в поредната важна битка.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими