Водна помпа, жълта - 50 см

MT348722_yellow
Trustpilot stars
Цена: 10,00  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Пол Момче
Тегло 0.2 кг
Цвят жълт

Възраст: 4+ години
Цвят: Жълт
Сезон: Лято
Пол: Момче
Размер: 50 х 24 см
Тегло на продукта: 0.528 кг
Материал: Пластмаса
Ползи: Насърчава децата за игри на открито.
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Вози модел водно оръжие, производителите от GT съвместяват някои от най-желаните характеристики, присъщи за този вид играчки за стрелба. Те включват воден резервоар с екстра вместимост, технология за разширен обхват на изстрела, цев с няколко струи и атрактивен дизайн с множество цветови вариации.

Съвкупността от всички тези фактори гарантира ненадминато ниво на забавление по време на игра. С мощната водна помпа детето ще играе по-дълго, ще стреля по-надалеч и ще се наслади възможно най-пълно на своите велики летни приключения. Достатъчно е само да изберете предпочитания от вас дизайн, да напълните пълнителя и да се насладите на щастието, което ще последва.

Ползи: С внушителния си размер от 50 см, големия си воден резервоар и забележителния си обхват на изстрела, тази помпа на GT неслучайно е една от най-мощните водни играчки, които бихте могли да закупите за своето дете. И макар долната граница на препоръчителната възраст за използване да е едва четири години, то можем със сигурност да кажем, че годната е доста повече. Защото това не е просто каквото и да е водно пистолетче, а едно истински впечатляващо приспособление, на което дори и по-големите деца се наслаждават максимално.

Наред с впечатляващите си технически характеристики, водната помпа се откроява и с разчупен външен вид. В нея са комбинирани различни цветове и форми, постигащи ефекта на смел, футуристичен дизайн, който ще пренесе детето директно в света на любимите му космически саги. Дизайнът се отличава и с решение за поставяне на своеобразна и умно интегрирана „дръжка“, която позволява детето да носи оръжието си като чанта, когато се налага преместване на по-далечно разстояние.

Не на последно място, водната помпа е направена от издръжливи материали и в пълно съответствие с българските и общоевропейските изисквания за безопасност и стандартизация. Защото ние вярваме, че освен щастлива и обогатяваща, детската игра трябва да бъде и абсолютно безопасна.

Снежана Динова
2023-06-09 10:03:05
Comment rating
Дефектна водна помпа
Всички продукти, които поръчах са отлични, с изключение на тази водна помпа - като се напълни резервоара, отвсякъде тече вода..

Криста Симова
2020-07-19 09:20:00
Comment rating
Купихме за морската ваканция такъв голям пистолет за сина ми и братовчед му. Разбира се още на първия ден успяха да ги запушат с пясък. Оказа се, че се чисти лесно. Сега те са "специалисти" и си ги чистят дори сами. Поддръжката на оръжието стана част от играта и така са заети по-дълго.

Демира Станимирова
2020-07-08 07:13:00
Comment rating
Най-много ми харесва, че има голям резервоар и не ми се налага да тичам непрекъснато и да помагам със зареждането на оръжието.

В. Мирчева
2020-07-04 19:38:00
Comment rating
Не обичам пръскащи играчки, защото с тях мокрят и там, където не е позволено. Купих я, защото дете от блока я имаше. Сега всички деца в двора са "въоръжени" с тези пистолети.

Зафирка Георгиева
2020-07-04 19:32:00
Comment rating
Исках голям воден пистолет за басейна - поръчах тази помпа, защото ми се стори голяма - 50 см. Играе непрестанно с нея. Пръска всички наред. Първия ден беше, весело, когато започна да пръска и непознати стана неудобно. След това се надявах да се счупи и всичко да приключи, но помпата още работи. Сега вече тече възпитание какво, къде и кога може да се пръска. Въпреки моите "родителски несгоди" помпата е хубава.

Ивелина Иванова
2020-07-03 18:10:00
Comment rating
На сина ми най-много му харесва, че стреля с няколко стриу и че има помпа - като истинска пушка.

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими