Водно оръжие- зелено- 78 см

MT433519_beige
Trustpilot stars
Цена: 12,99  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.2 кг
Цвят беж
Пол Унисекс

Възраст: 4+ години
Цвят: Зелен
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Размер: 78 х 23 см
Тегло на продукта: 0.333 кг
Материал: Пластмаса
Ползи: Насърчава децата за игри на открито.
Държава на произход: PRC
Допълнителни характеристики: Трудно е да се срещне дете, особено момче, което ще откаже да играе военни игри. Особено ако притежава подобно впечатляващо водно оръжие! То е изключително мощно и удобно за употреба – леко и практично, въпреки особено внушителната си дължина от 78 см. И завидно здраво, което означава, че малчуганите могат да го ползват повече от един сезон. Няма значение дали сте на плажа, или просто детската тайфа се е събрала за весели игри пред блока – тази чудесна играчка е винаги в готовност да нагорещи страстите и да донесе небивала прохлада в горещите летни дни. Оръжието се предлага в повече от едно цветово решение, така че да задоволи всеки вкус.

Ползи: По време на играта с водни пистолети, децата си представят себе си като воини, които държат истински оръжия в ръцете си. И за да може вашият палавник да се наслади максимално на забавлението, е много важно да разполага с достатъчно мощен и функционален модел.

Детските водни оръжия са чудесен подарък за всяко дете, защото го карат да се чувства сило, смело, и готово за велики приключения. В този ред на мисли, психолозите горещо препоръчват ролевите игри да бъдат насърчавани, защото те провокират въображението и изобретателността. Така военните мисии се превръщат от забавна игра в изключителен стимул за детската креативност.

Активните игри с водно оръжие са абсолютно безопасни за здравето на децата, но същевременно им позволяват да „изпуснат парата“, защото изискват много енергия и активна мисловна дейност – стратегии за нападение и отбрана, бърза реакция и т.н. Става дума не само за забавление, а за истинска тренировка, която води до усъвършенстване на фината моторика, подобряване на сръчността, развитие на умения за точна стрелба и концентрация.

Тези игри са особено полезни за малките момчета и по още една причина. Те формират началните модели на поведение, характерни за бъдещите мъже – например желанието да бъдат покровители и смели бойци.

Денница Бориславова
2020-07-11 14:05:00
Comment rating
Реалистичната визия на този модел за някои родители може да е недостатък, но за мен е предимство. Искам детето ми да навлезе в реалния свят без заблуди. Чрез играта децата ни навлизат в живота и е добре да са подготвени за него.

Ангела Живкова
2020-07-08 16:10:00
Comment rating
Това е една голяма водна пушка. Синът ми не харесва водните пистолети точно, защото са малки. С тази пушка се чувства голям и силен, защото водната струя се изстрелва толкова далеч. Въпреки големината играчката е лека. За него това е идеалното водно оръжие.

Траяна Лилова
2020-07-05 18:29:00
Comment rating
Когато имаш момчета-близнаци обръщаш внимание на това да имат еднакви неща и да можеш да им ги купиш. Благодарение на намалената цена купих две пушки за тях. Мисля, че направих много добра покупка на изгодна цена.

Галина Димитрова
2020-07-05 18:18:00
Comment rating
Това, което ми хареса в тази водна пушка е дизайнът. Производителите са се постарали да го направят различен от повечето шарени модели на водни оръжия. Това знам, че харесва и на сина ми. Той стреля с удоволствие с тази пушка и ми сподели, че това не е оръжие за бебешори.

Зафирка Станимирова
2020-07-01 11:36:00
Comment rating
Поръчахме водната пушка от сайта и доставката бързо пристигна. Синът ми веднага я взе и отиде да играе навън. Свикнала съм момчешките играчки да се чупят бързо, но когато разгледах тази видях качествената пластмаса и здравите сглобки и не мисля, че скоро ще се счупи. Ще пиша отново ако това стане.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими