Вталени дънки, сини

CH24739-blue
Trustpilot stars
Цена: 51,99  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.3 кг
Пол Момиче
Цвят син

  • Държава на произход: Индонезия
  • Закопчаване: цип, копче
  • Стил: ежедневен
  • Цвят: Син
  • Сезон: Пролет
  • Година: 2021
  • Пол: Момиче
  • Материал: 79%памук,18%полиестер,3%еластан
  • Крачол: дълъг
  • Джоб: пет
Дънките са класическа и универсална дреха и не са предназначени само за възрастните.  Докато много родители носят дънки редовно, за децата също се предлагат панталони от деним в много стилове и модели.
Когато ядат или пият, децата могат разсипят храна или да разлеят напитките си върху дънките си.  Когато играят на открито, децата могат да се изцапат с кал или друга мръсотия по дрехите си.  Дънките няма да попречат на това да се случи, но петната върху тях са по – малко видими.
Дънковите панталони не само прикриват петна, но и са лесни за поддръжка.  Те могат да се перат често в автоматична пералня без особени изисквания, често пъти не е необходимо и да се гладят.  
Купували ли сте някога чифт панталони за вашия син или дъщеря, които се разкъсват или деформират (отпускат) само за няколко седмици?  Разочароващо е, когато най - после откриете перфектен чифт панталони за вашето дете, но само няколко дни по-късно откриете, че те са се повредили.  Всички дрехи могат да се разкъсат или отпуснат.  Обаче дънките предлагат по-високо ниво на защита срещу подобни проблеми – спрямо останалите типове платове те са значително по - устойчиви.
Дънките са хипоалергенни - не предизвикват кожни алергии, когато се носят от Вашия син или дъщеря.  Същото не може да се каже за останалите видове панталони.  Те са изработени от други материали - не от деним - имат по - висок риск от причиняване на кожни алергии.  Ако Вашето дете страда от дерматит или подобна кожна алергия, той или тя може да реагират, когато носят непамучни материи.
Дънките са изработени от деним, което е памук с определен начин на тъкане.  Памукът е мек и хипоалергенен материал. Следователно дънките също са хипоалергенни.
Дънките са достъпно облекло – по – издръжливи са от другите панталони, заради масовото им производство са с достъпни цени и притежават невероятно съчетание от добра цена и дълготрайност.
Класически дънки за момиче от Chicco.  Моделът е леко втален. Решени в традиционния за деним син цвят.

Поддръжка: Вижте инструкциите зададени от производителя
десислава георгиева
2022-04-06 14:57:46
Comment rating
Меки дънки
За пръв път дъщеря ми каза че са и удобни дънки

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими