Филтриране по
Пол
Виж още Виж по-малко
Години
Виж още Виж по-малко
Сантиметри
Виж още Виж по-малко
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
2 лв. 54 лв.

Парти артикули

Показани са 1-20 от общо 31 артикул(а)

Най-радостните моменти за децата настъпват по време на някой празник и специален повод, свързан с празнуване и забавление. Въодушевлението, което настъпва по отношение на подготовката за случая, прави децата ни щастливи и им дава възможност сами да разгънат творческите си виждания. Когато говорим за детско парти, винаги изниква наум в какво ще се поднесат вкусните лакомства и ние имаме необходимото решение.

Предлагаме самостоятелни чаши без или със дръжка, с вградена сламка или капак против разливане; пособия за пиене като сламки и сетове от 3 части с чаша, купа и чиния, които ще служат на детето през цялото време на празненството . Дизайнът им е определен от конкретните предпочитания на децата с разнообразни принтове на любими герои. Те са шарени и весели и несъмнено ще разсмеят всяко дете.

По-големите деца могат да се впуснат сами в украсяването на масата като избират модели за всеки гост или приятел, спрямо личните му предпочитания. Изработката им е на базата на безвредна пластмаса, естествени материали като бамбук и др., като е съобразена със нуждата от здраве и безопасност. Употребата им е мултифункционална. Освен за парти и празненства, те могат да се ползват за дома, за къмпинг на открито или за пътувания. Може да съчетаете с пособия за пиене като прозрачни сламки от безвреден материал, които са украсени с тематични герои от анимации.

За допълнителен дух и безкрайно забавление заложете на комплектите с балони, които включват помпа и декоративни елементи за украса. Те варират в различни цветове и могат да бъдат превръщани в забавни образи като различни животни например. Децата могат да сътворят сами причудливи форми, които да ги накарат да развиват своето креативно мислене. Към тях може да се добавят различни стикери, очички и други елементи за допълнително декорация. За това удоволствие може да разчитате на Cars, Peppa pig, Stor и др., които се придържат към качеството за стандарт и безопасност.  

Продуктът е добавен към желани продукти