Филтриране по

Пол

Виж още Виж по-малко

Възраст

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

1 лв. 36 лв.

Кутии за храна и шишета

Показани са 1-20 от общо 135 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Храненето на бебето изисква специфична храна , а в същото време е необходимо да се осигури и разнообразна храна за детето. По тази причина родителите често приготвят храна за повече от едно хранене и допълнителното количество го запазват за следващо във времето хранене.

Храната се съхранява в пликове или контейнери специално предназначени за това. Те могат да престоят до 3 дни в хладилника . В същите пликове и контейнери е възможно да се замрази храна и тя да се съхранява за период до 8 месеца.   Храна с животински произход се съхранява за не по-дълго от два месеца, плодове и зеленчуци се съхраняват до 8 месеца. Домашно приготвена храна издържа във фризера между два и четири месеца.

Чисто технически можете да съхранявате храни и в нормални съдове. Предимството на специализираните съдове е по-доброто затваряне, което гарантира по-сигурно съхранение. Специализираните съдове са без съдържание на: BPA PVC всякакви други притеснителни химически съединения

Пластмасовите контейнери за храна са без съдържание на BPA, предвидени са за съхранение във фризер и запазват най-добре нейните характеристики и свойства.  Пликовете за съхранение на храна от своя страна са от по-плътен и твърд найлон. Така са направени, че да не се късат и максимално да защитят замразената храна. Те са подходящи за течна и пасирана храна. Пластмасовите контейнери и пликовете за съхранение на кърма са с вътрешни стени със специална обработка, която не позволява на мазнините да залепват по стените им. Стъклените съдове за съхранение са с традиционните капачки и са също надежден начин за замразяване на храна. Недостатък при тях е, че са по-тежки и при температурни амплитуди могат да се пукнат. От друга страна стъклото се почиства и стерилизира по-лесно.

Да. Те трябва да се измият и стерилизират и са годни за употреба отново. Най-често те могат да се измият в съдомиялна машина и след това да се стерилизират за 10 минути във вряща вода или в стерилизатор . За да не ги повредите, прочетете инструкциите за поддръжка от производителя.

Пликовете за кърма или контейнерите за кърма са създадени да побират между 120 мл и 240 мл. Направени са така, за да не се изхвърля или разхищава твърде много храна. Друг важен аргумент в избора на такова по-малко количество за съхранение е, че то се размразява по-бързо. В същото време храната се разширява и свива при размразяване или замразяване.  В този смисъл винаги трябва в съдовете за храна да има оставено свободно място. Свободното място, което се препоръчва да бъде предвидено е около два до три сантиметра най-отгоре на съда.

Свързани блог публикации

Стане ли дума за правилно съхранение на детската храна, ние сме подготвили артикули, с които родителите няма да се притесняват за свежестта на продуктите.

Термоизолиращите чанти и торбичките за обяд, херметическите кутии за храна, алуминиевите и тританови бутилки за вода и напитки са специално произведени за моментите, свързани с пътувания, почивки и разходки наоткрито. Те ще поддържат храната прясна през цялото време, дори ще задържат топлината за възможно най-дълъг период.

За практична употреба чантите са снабдени с гайки за закачане и удобни шнурове и презрамки за носене на гръб или рамо и разполагат с удобни отделения и ципове за закопчаване. Херметическите кутии имат голяма вместимост до 500 мл. и ще създадат необходимия вакуум за запазване на ценните съставки в храната. Шишетата разполагат с накрайник за пиене или сламка, като са особено подходящи за спорт.

Различните аксесоари, вложени към комплектите са създадени от производители за максимално удобство на децата. Може да срещнете модели с включени прибори за хранене или модели 2 в 1 кутия с бутилка, весел и практичен модел.

Необходимостта от безопасно съдържание на материали изключва парабените като съставка. Използваните висококачествени тритан, алуминий, пластмаса и други елементи прави пособията за хранене много издръжливи и устойчиви на удар.

Никой малчуган няма да устои на техния дизайн на любими анимационни принтове и 3D визии. Те са за всеки вкус, като може да подарите на детето си сладкото Hello Kitty Лудите колички, героите от Междузвездни войни или привлекателните принцеси от едноименните филмчета.

Подходящи за деца над 3-годишна възраст, тези забележителни продукти ще са необходими и за детска градина, училище или разходка до детската площадка. Ще бъдат верен помощник за запазване и правилно съхранение на храната за пълноценно здраве.

Създадени са в Испания от Stor, Frozen, Cars, както и от BebeOno и други световноизвестни производители, целящи високо качество по международните правила за стандарт.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими