Филтриране по

Пол

Виж още Виж по-малко

Възраст

Виж още Виж по-малко

Номер

Виж още Виж по-малко

Височина в сантиметри

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

4 лв. 199 лв.

Спорт

Показани са 1-20 от общо 366 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Да, ако е по-малко му е нужен такъв за детската градина или игри на открито, след това и за часовете по физическо възпитание в училище. Спортните екипи са удобни, практични и полезни. Подбрани правилно – те поддържат отлично съотношение между топлина, свобода на движение и отвеждане на изпотяването.

Стандартната екипировка включва 2 части – долнище и горнище . Съобразете материята според сезона и вида спорт. Различните брандове предлагат още по-богати комплекти – потник, тениска , клин, шорти, долнище, горнище .

Сред най-подходящите и достъпни материи са: полиестер /не се свиват при изпиране, ниска абсорбция на влагата при изпотяване, бързо съхне/ микрофибър /лесна просмуквателна способност, бързо съхнещ синтетичен материал/ памук /лека и мека естествена материя, подходяща за тениски и рокли, попива бързо, но съхне бавно/ полипропилен /антистатичен, водоустойчив плат, ниска топлопроводимост/ вълнената тъкан спомага за терморегулацията, подходяща материя за спортна активност през студените месеци

Не купувайте екип с идеята, че детето ще го носи години наред. Нека СЕГА се чувства максимално удобно и „по мярка“ . Все пак не знаете колко бързо ще порасне вашият син или дъщеря през идните месеци. Консултантите препоръчват, все пак, да съобразите спортната екипировка с възрастта и ръста на детето. Премерете ръста на детето, за да изберете по-лесно най-подходящия  размер.

Да, бихме Ви препоръчали да съобразите екипировката с вида спортна дисциплина. Екипите за футбол, волейбол, тенис и др. се изработват от различни видове плат в зависимост от спорта, за който са предназначени. Отличават се по цветови комбинации, кройка, дизайн, аксесоари . Колкото детето е по-близко по екипировка до своите спорни герои, толкова по-мотивирано ще бъде да продължава с двигателната активност.

Свързани блог публикации

Образованието е непълно без наличието на спорт. В училищата децата се учат на няколко вида игри към които те постепенно придобиват интерес и някои дори ги продължават още с навлизането в колежа. 

За съжаление изследванията показват, че голяма част от учениците днес са с наднормени килограми. Това главно с дължи на некачествената храна и неактивният начин на живот. Ето затова тези дейности влияят с пълна сила в това отношение.

Спортът е неизменна част от живота на всички възрастни, включително и децата. Той спомага за развитието на чувството им за дружелюбност и най-вече отборен дух. Като цяло чрез физическите активности малчуганите развиват своята умствена и физическа издръжливост.

Редом с това се забелязва и положителна промяна в тяхната сила и телосложение. Именно това са едни от главните причини, поради които е редно да запознаете и вашето дете с преимуществата, предоставящи се от спорта.

Преди да предприеме тази важна стъпка към неговото усъвършенстване обаче е нужно детето ви да бъде снабдено с правилната екипировка. В зависимост от дейността, която той/тя ще извършват и сезона, оборудването обикновено се състои от спортен екип и удобен вид маратонки. 

С тях малкият ще се чувства комфортно и свободно, докато същевременно се забавлява с пълни сили. Независимо от това, за да може веселбата да е гарантира е нужно тези дрехи да бъдат изградени от еластични и надеждни материали. 

Точно такива ще откриете веднага щом посетите онлайн магазинът на Кидсо. Тук се разполагат всякакви по вид спортни принадлежности от които в крайна сметка всички ще останат доволни. Те са на представителни марки, като – Name it, Beppi и XTI, така че по отношение на качеството няма за какво да се тревожите.

Пример можем да дадем с брилянтно изработените тениски на известната марка – Name It. Голяма част от техните стоки се произвеждат с помощта на мека памучна материя. Тя гарантира безкрайно удобство и непромокаемост. Продукта е подходящ за всякаква физическа дейност, както и небрежни разходки през ежедневието.

От друга страна в каталогът им ще откриете следните видове артикули :

  • Спортни гуменки
  • Маратонки
  • Чанти тип мешка
  • Анцузи
  • Цялостен спортен екип

Спортните екипи са едни от най-предпочитаните, защото притежават впечатляващи дизайни, способни да накарат вашето дете да се влюби в тях. Освен това някои от тях имат великолепни щампи, подчертаващи цялостният дизайн на марката.

Едно от нещата, които определено си заслужават е да изберете и да гласувате доверие на професионалният екип на Кидсо. С тяхна помощ вие ще можете да подготвите детето си за всяка една спортна ситуация, а популярният им магазин ще ви възнагради с възможността да се възползвате от множество промоции.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими