Филтриране по

Пол

Виж още Виж по-малко

Номер

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

11 лв. 105 лв.

Гуменки, цвички и маратонки

Показани са 1-20 от общо 107 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Основната функция на обувките е да предпазва детското краче от нараняване и контузии Обувката поддържа детския глезен изправвен, за да не се получават контузии Обувката предпазва и от студ, горещо време и вода Във възрастта, когато децата започват да посещават учебни заведения, те започват да практикуват различни спортове.  В зависимост от вида на спорта, в зависимост дали го практикуват на открито или закрито, те имат нужда от различни спортни обувки – гуменки, цвички или маратонки.

Бъдете сигурни, че обувките осигуряват добра опора на ходилото и глезена на детето.  Избирайте противоплъзгаща подметка, която да е и достатъчно еластична.  Винаги се стремете обувките да са олекотени Обувките, които избирате е необходимо да позволяват на детския крак да диша.  Избягвайте изкуствените материи. Добрите материали са висококачествени мрежести материи или кожа Обувките трябва да са лесни за закопчаване.   При децата, най-голямото улеснение е велкро закопчаването Обувките не бива да са твърде тежки.   Аки тежестта им не е съобразена с възможностите на детето , то не се чувства удобно и се уморява по-бързо

Гуменките и маратонките са спортни обувки, които често са използвани и в ежедневието.  Често те се поставяни под общ знаменател, но са налице разлики между тях. Гуменките Те са по-леки и по-плитки спортни обувки.  Техните подметки, обикновено са по-тънки и по-леки.  Това „олекотяване“ е направено за удобство.  Гуменките са предназначени за практикуване на индивидуални спортове – тичане, лека атлетика и подобни.  Често са предпочитани и от деца, които ходят по-дълго пеш (до училище или другаде). Маратонките Те са по-тежка обувка , която е с по-специална подметка, има поддръжка на глезена и други подобни системи за комфорт.  Те се използват при специални спортове, където е нужно определена функционалност на обувката – баскетбол, тенис и т.н.  Разбира се има и маратонки, които са само и единствено предназначени за удобство в ежедневието и не са предназначени за точно определен спорт. Цвичките Цвичките са п редназначени за строго определени спортове – спортна гимнастика, художествена гимнастика, танци или балет .  Тяхната цел е да има минимално покритие за крака и подметката да гарантира практикуващия съответния спорт да не се плъзга.

Свързани блог публикации

Поради етапните трансформации, които протичат с растежа на детското краче, ще са необходими обувки, чиито дизайн е съобразен с тези фактори. Магазин Kidso залага на правилните модели, които ще придържат глезена, ходилото и петата така, че да се осъществява плавно стъпване.

На електронната страница сме предоставили спортни модели, които да съпътстват вашите деца по време на ежедневните им занимания навън. Наравно практични и удобни са за практикуване на спорт, за разходка в парка, за училище, детска градина и дори за малките палави крачета, които правят своите първи стъпки. Така може да избирате от модели, подходящи за деца над 18-месечна  до 14-годишна възраст.

Обувките са съобразени с климатичните промени и сезони, затова ще откриете красиви модели за летните сезони и топлите пролетни дни, които са изработени от проветрив и дишащ текстил, за да не загряват детското ходило. Моделите за по-хладните месеца пък ще осигурят защита по време на носене, заради изградените подметки от изкуствени материали, имащи термоизолираща функция.

Направата на многоцветните предложения залага на изработка за горната част от естествен памук, полиуретан и полиестер, като за вътрешността и стелките са вложени отново памучни тъкани за максимална защита на детското краче.

Може да изберете и заложите на различните модели гуменки, кецове и маратонки с детайлни особености , които ще вдъхновят децата за много игри и забавления, както и за спортни начинания. Те са съвкупност от принтове на любими анимационни и комиксови герои, имат флорални мотиви и лога на марките производители, а обуването става безпроблемно с помощта на връзки, ластични ленти, велкро закопчаване и ципове.

Ние сме заложили на Adidas, Colmar, Nike, Tuc tuc, Kickers и много други неподражаеми производители на спортни стоки, както за деца и възрастни, така и за професионални състезатели и играчи в световните спортове и лиги.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими