Филтриране по

Пол

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

4 лв. 120 лв.

Спортни раници и чанти

Показани са 1-16 от общо 16 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Въпросът е важен, тъй като има значение за здравето и правилното развитие на детето. Чантите през рамо щадят гърба, ученикът има пряк достъп до помагалата и нужните аксесоари. Качествените раници с твърд гръб са с ергономична форма, удобни презрамки, достатъчно джобове. Непременно изберете най-подходящата раница или чанта заедно с Вашето дете, все пак то ще има удоволствието да я носи ежедневно .

Правилният избор е от съществено значение за опорно-двигателното развитие на детето Раницата и съдържанието й не трябва да са повече от 10-15% от теглото на малчугана. Изберете раница с плътни, регулируеми презрамки и „твърд“ анатомичен гръб – те са създадени спрямо формата и извивките на гърба за повече удобство и практичност. Съобразете се с предпочитанията на детето за цвят – по-ярките и сигнални тонове го отличават в тъмните части на деня. Практично е раницата да има повече джобове и отделения.

За предпочитане са леките и здрави материали : полиестер памук PVC детайли EVA Изкуствените материи са издръжливи , лесно се поддържат и перат. Някои от раниците дори са водонепромокаеми – допълнително предимство.

Чантите най-често позволяват да се носят през рамо , а раниците - равномерно разположени на двете рамена .  При първия тип детето има бърз достъп до своите „неща“ в чантата, а при вторият, на двете рамене, тежестта се разпределя пропорционално, детето може да се движи по-изправено /например кажете на детето да слага раницата първо на чина, преди да я сложи на гърба си/. Научете малкия ученик да не носи прекалено тежки раници, да не слага нищо излишно, обяснете му здравословното значение на правилната стойка, походка, разположение на гръбначния стълб.

Колкото повече-толкова повече!“, е казал любимият ни Мечо Пух. Огледайте се за раници с достатъчно отделения и вътрешни/странични джобове. Те ще поберат всички ученически аксесоари и несесери, ще помогнат на детето бързо да намира нужния предмет.

Препоръчително е да инвестирате в чанта с анатомичен гръб – те са създадени спрямо формата и извивките на гърба за повече удобство и практичност.  Вземете функционално решение, за да подпомогнете детето в носенето на чантата за детската градина, училище, спорт или просто за свободното време.

Свързани блог публикации

За аксесоар, който да съхранява личните вещи и принадлежности на вашето дете, страницата на магазин Kidso предлага прекрасни модели на спортни чанти. Те са тип мешка, който е вдъхновен от раниците на войниците.

Това са практични и удобни чанти, чиито предимство се дължи на простотата на дизайна им. Представляват чувалчета, към които има пришити шнурове или презрамки за носене на гърба. Имат едно просторно отделение, което да побира всичко необходимо като бутилка за вода, храна, телефон, ключове и други аксесоари.

Изработката на спортните модели чанти се дължи на 100 % памучна тъкан, която обуславя устойчивостта на продукта. Те са здрави, не подлежат на деформация или разтягане на тъканите. Ще служат на вашите деца за дълъг период от време, когато излизат на разходка с приятели или са отишли на тренировки по любимия спорт.

Моделите са на пазара от 2019 г. и са щамповани с логото на техния създател Canada House. Те са многоцветни, подходящи за момиче и момче, като ще служат и за училище и детска градина, защото са компактни и малко дете успешно ще борави с тях без никакво затруднение.

Вие може да подарите тази изчистена на вид универсална чанта, с която детето ще държи близо до себе си своите вещи, а когато стане дума за поддръжка, всичко е ясно. Освен че производители са оставили инструкции, вие с лекота ще отстранявате изцапване, поради естеството на материала, използван за направата, който не задържа мръсотия.

Детето ви ще се чувства удонбно да я метне през рамо или на гърба си и няма да усеща раницата, защото тя е лека и приятна на допир. А какво по-хубаво за удобството на едно дете от това.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими