Филтриране по

Пол

Виж още Виж по-малко

Възраст

Виж още Виж по-малко

Височина в сантиметри

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

9 лв. 33 лв.

Тениски

Показани са 1-20 от общо 66 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Когато купувате детски тениски, винаги търсете дрехи с високо „качеството“.  Детска кожа е нежна и чувствителна и се нуждае от най-добрите материали.  Най-подходящият избор е памукът – той е естествен материал и няма вредни вещества или дразнещи кожата елементи.  Други използвани материали за тениски и блузи са бамбук и лен и някои изкуствени материали.

Всички реномирани и отговорни производители публикуват сертификати и стандарти, на които отговарят тениските и блузите им . Те са отбелязани на етикетите. Най-често това са международни стандарти за безопасност и качество, които гарантират, че облеклото е надеждно. Преди носене, винаги изпирайте блузите и тениските . Това гарантира, че ще сте премахнали всякакви остатъчни химикали, вещества и замърсявания. При масово производство и транспорт подобни остатъчни вещества е възможно да са останали в малки количества у дрехите. Изпрани преди носене, дрехите няма да предизвикват раздразнения на кожата на Вашето дете.

Дори и да знаете размерите на Вашето дете проверявайте размерите – децата растат бързо. Всички производители имат размерни таблици , които ще Ви помогнат. Пробвайте дрехите. Дори и в онлайн покупките дрехите, ако не са правилен размер, могат да се върнат или заменят. Ако не сте сигурни за размера, винаги се насочете към по-големия възможен.

Изборът се определя от функциите на дрехата.  За ежедневни дейности избирате тениски и блузи, които са в крак с модата, най-често изработени от памук. При спортуване тениските и блузите са различни. Те са с друга кройка и са произведени от изкуствени, високотехнологични материи, които позволяват тялото да се поти и диша. Кройките на тези тениски са предвидени в съответствие със специфичните движения за всеки вид спорт.

Да. Това е възпитателно и изгражда чувството за естетика у детето. Децата обаче не винаги ще изберат най-функционалните блузи и тениски. Те често ще последват модата или свой идол. Не винаги това ще е най-удобната и подходяща тениска или блуза . В тези случаи родителите трябва да имат последната дума. Те са посредника между модата, добрия външен вид и функционалността.  С времето родителите са открили и кои цветове подхождат на детето и кои не. Винаги се стремете дрехите, които купувате да са в тези подхождащи цветове. Така по-лесно ще съчетавате дрехите на детето си.

Свързани блог публикации

Тениската е една от най-необходимите дрехи за едно дете, като е практична за всеки сезон. Не само през лятото и топлите дни, но и през прохладните месеци, когато детето ще я мушне под суитшърта или спортното горнище.

За да може да говорим за качество, сме заложили на три именити марки, които се славят с висок стил и световна продукция като Lamborghini, Name it и Franklin & Marshall. Те са свежите създатели и на маркови стоки за деца и възрастни в международен мащаб и ще поднесат модел на дреха, изградена само от високо качество материи.

Няма за какво да се притеснявате, дори и детето ви да има склонност към алергии или зачервявания от нискокачествени тъкани. Тези памучни и меки на допир модели дават усещане за  лекота по време на носене, заради съчетанието от естествен памук, вискоза и еластан.

Кройката на моделите ще впечатли нейния носител, защото има естетически вид и спортен дух. Тази визия е съчетана с бродерии, фигурални щампи и лога, позиционирани в дискретни зони, където изразяват стил и вдъхват индивидуална визия. Може да заложите на модели с яки и брандирани копчета, както и на модели в спортен или спортно-елегантен вид с овално деколте.

Моделите прекрасно се съчетават със спортно долнище, както и с елегантен панталон или дънки за по небрежен стил. По техните ръкави ще откриете декоративни подгъви и шевове, а принтовете и щампите са пъстри, весели и впечатляващи на състезателни коли, емблематичния бик и много други декорации.

Подходящи за момчета от 4 до 14-годишна възраст, моделите имат свободни кройки за моментите на игра, когато детето ще се чувства спокойно с възможност от всякакви движения и действия в детската градина, училището и спортните площадки.

Моделите разполагат с размери в предоставените таблици и инструкции за поддръжка, зададени от производителя.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими