Филтриране по

Аксесоари – острилки, лепила, чаши, палитри, ножици

Не са открити продукти

Магазин Kidso е ангажиран с изпипването на всяка подробност  за моментите, свързани с изразяването на изобразително творчество и креативност. Подбрали сме нужните аксесоари, които ще превърнат процеса в достъпен, лесен и запленителен за всеки малчуган.

Всеки един продукт може да бъде превърнат в подарък, с който ще зарадвате вашето дете и ще му помогнете да развихри своето въображение и позитивизъм.

Първо подсигурете чистотата и уюта на детето като му осигурите весела престилка и подложка за рисуване, които ще се превърнат в „работното облекло” на вашия малък художник.

След което му осигурете контейнер за вода във вид на сгъваема чашка, където ще потапя своите четки за създаването на вълнуващи картини. С помощта на дървените и пластмасовите палитри, детето ще разграничава цветовете и ще се сдобие с важна представа за цветоусещането.

Когато борави с моливи, детето ще се сблъска с необходимостта от подостряне. Ние ви предлагаме практични модели, които имат здрави остриета от закалена стомана, скрити от полезрението на детето за неговата безопасност. С интересния си дизайн на кексчета, чудовища и други мотиви, те ще допълнят прекрасно аксесоарите на малкия творец.

Течните и сухи лепила на водна основа, без токсично съдържание на елементи, ще помогнат за създаването на различни украси, сглобяването на хартиени и картонени компоненти в интересни и ефектни фигури и форми, а вълнообразните ножички със заобленио краища ще създават различни декорации върху хартията. Така детето ще остави своя весел отпечатък и ще впечатли всичките си другарчета.

Всички марки, осъществили тези артикули ще подарят на децата висококачествен продукт, базиран по нормираните правила за безопасно съдържание по приетия стандарт. Те влагат своя дългогодишен опит в моделите си за творческа изява и гарантират безспорно забавление. Това са SES, полския бранд Panta Plast, Faber Castell, Beifa и други производители на качествени пособия за творене.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими