Филтриране по

В промоция

Виж още Виж по-малко

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

1 лв. 14 лв.

Аксесоари – острилки, лепила, чаши, палитри, ножици

Показани са 1-4 от общо 4 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

раница тетрадки чертожни и рисувателни пособия маркер химикали моливи острилка кутия за храна и др.

Важно е да имате избор и детето да хареса своите пособия. Все пак то ще работи с тях често и продължително. Освен по дизайн, цвят, модел и цена, има принадлежности, които следва да се набавят съобразно учебния план, функционалност и практичност. Като родители трябва да се ориентирате добре, защото ученическите пособия може да влияят на резултатите в училище.

В масовия случай, канцеларските ученически пособия са безопасни за употреба . Покажете на ученика как да използва вярно, пазейки се, острите принадлежности – пергел, триъгълник, ъгломер. Някои потребителски организации сигнализират за недобросъвестни производители в световен мащаб, които влагат токсични и потенциално канцерогенни съставки в канцеларските пособия - внимавайте, когато купувате флумастери, лепила, „ароматни“ писалки, резервни капсули с мастило.

Децата в началните класове все още трудно пазят своите пособия, затова се налага да бъдат закупувани нови през цялата учебна година. От търговска гледна точка, цената им започва да се покачва през лятото, само 1-2 месеца преди първия учебен ден. Бъдете далновидни и напазарувайте нужните принадлежности преди повишаване на цените и дългите опашки пред книжарниците. Нашият онлайн магазин работи за вас денонощно – пазарувате от вкъщи каквото и когато искате. Много често цените онлайн са по-изгодни, с повече оферти и промоции.

Прегледайте състоянието на наличните принадлежност и – ако детето е доволно от състоянието им, цвета, целостта, точността им – може да ги използва уверено още един учебен срок. Ако има нужда от допълнение – изберете други, според указанията на преподавателя / училището.

Децата държат изключително много на корицата – с любими герои, апликации, снимки. Обърнете внимание на „заглавната страница“ – да е от здрав материал със заоблени ръбове и възможност за персонализиране. Качеството на хартията е от ключово значение – ние предлагаме модели с висококачествена офсетова хартия, която не дразни очите. Информирайте се колко страници са нужни, дали трябва да има странични полета и добре отпечатани сиви линии.

Свързани блог публикации

Магазин Kidso е ангажиран с изпипването на всяка подробност  за моментите, свързани с изразяването на изобразително творчество и креативност. Подбрали сме нужните аксесоари, които ще превърнат процеса в достъпен, лесен и запленителен за всеки малчуган.

Всеки един продукт може да бъде превърнат в подарък, с който ще зарадвате вашето дете и ще му помогнете да развихри своето въображение и позитивизъм.

Първо подсигурете чистотата и уюта на детето като му осигурите весела престилка и подложка за рисуване, които ще се превърнат в „работното облекло” на вашия малък художник.

След което му осигурете контейнер за вода във вид на сгъваема чашка, където ще потапя своите четки за създаването на вълнуващи картини. С помощта на дървените и пластмасовите палитри, детето ще разграничава цветовете и ще се сдобие с важна представа за цветоусещането.

Когато борави с моливи, детето ще се сблъска с необходимостта от подостряне. Ние ви предлагаме практични модели, които имат здрави остриета от закалена стомана, скрити от полезрението на детето за неговата безопасност. С интересния си дизайн на кексчета, чудовища и други мотиви, те ще допълнят прекрасно аксесоарите на малкия творец.

Течните и сухи лепила на водна основа, без токсично съдържание на елементи, ще помогнат за създаването на различни украси, сглобяването на хартиени и картонени компоненти в интересни и ефектни фигури и форми, а вълнообразните ножички със заобленио краища ще създават различни декорации върху хартията. Така детето ще остави своя весел отпечатък и ще впечатли всичките си другарчета.

Всички марки, осъществили тези артикули ще подарят на децата висококачествен продукт, базиран по нормираните правила за безопасно съдържание по приетия стандарт. Те влагат своя дългогодишен опит в моделите си за творческа изява и гарантират безспорно забавление. Това са SES, полския бранд Panta Plast, Faber Castell, Beifa и други производители на качествени пособия за творене.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими