Филтриране по

Пол

Виж още Виж по-малко

Възраст

Виж още Виж по-малко

Номер

Виж още Виж по-малко

Височина в сантиметри

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

1 лв. 260 лв.

Зима

Показани са 1-20 от общо 270 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

В категория „Зима“ Вие ще откриете детски дрехи и обувки, бебешки дрехи и обувки, детско оборудване за зимни спортове и играчки свързани със зимния сезон. Разбира се за Коледа и Нова година, тук ще откриете много предложения за подаръци на Вашето дете?

Правим го за Ваше улеснение . Вярваме, че така по-лесно и по-бързо ще достигнете до продукта или групата продукти, която Ви интересува. Ще можете да разгледате и направите Вашия избор по-удобно и по-бързо.

Ние живеем в умерения континентален климат. При нас зимата е студена и трябва да оборудваме децата си с правилните обувки и връхни дрехи, шапки и шалове, които да защитават детето от ниските температури . В същото време нашите дрехи и обувки трябва да са предвидени точно за нашите географски ширини. Ако използваме дрехи и обувки от по-южни части на света , те няма да са достатъчно топли за нас, а ако използваме оборудване от по-северни ширини е възможно то да води до претопляне и изпотяване на децата ни. По тази причина, когато избираме какви продукти да Ви предложим за зимния сезон, ние подхождаме с много отговорност и внимание към детайлите . Стремим се да осигурим най-добрите продукти, на най-добра цена и в същото време те да са сигурни и безопасни.

Свързани блог публикации

Никой друг не обича снежното време, подобно на малките деца. Ако зависи от тях със сигурност още от момента си на събуждане те ще бързат към входната врата само и само да излязат навън в снега. В повечето случаи те извършват това и за съжаление несъзнателно се излагат на студените температури.

Въпреки че този ентусиазъм може да бъде на пръв поглед невинен и вдъхновяващ, това също означава, че вие като един отговорен родител сте длъжни да ръководите и защитите детето си от студа, така че подобаващото облекло е от съществено значение.

Понякога неблагоприятните климатични условия могат да бъдат доста коварни, а особено щом се отнася за зимното време, подходящото облекло е повече от задължително. С него малчуганът ви ще бъде напълно защитен и най-вече здрав през останалата част от годината.

Ако все още не разполагате с такива одежди ви съветваме да си закупите възможно най-скоро. Никога не чакайте до последният момент, тъй като това може да бъде доста рисково. Причината за това е, защото не е сигурно дали ще откриете точно това от което имате нужда.

Спирайки се на магазинът на Кидсо вие определено няма да сгрешите. Техният богат набор от продукти е наличен през цялата година. Така че независимо дали ще ги посетите през зимата или лятото вие пак ще можете да откриете желаните неща.

В конкретната страница на която се намирате разполагате с избор между следните артикули :

  • Боти и ботуши
  • Ски екипировки
  • Зимни облекла
  • Зимни аксесоари 
  • Шейни

Всяка една от изброените стоки притежава впечатляващо качество и надеждност, което ще ви остави без дъх. Те са на представителни марки, като – Buff, Benetton и Chicco. По отношение на безопасността всички продукти са изградени, спазвайки законовите норми на Европейският съюз.

Типичен пример можем да ви дадем с разнообразните видове шейни. Те са изградени от сигурни елементи, които са многократно тествани и сертифицирани за издръжливост. Освен това дизайните им са толкова забавни и красиви, че безусловно биха се превърнали в любимият предмет на вашето дете.

От друга страна същото се отнася и за одеждите. Те са пригодени за всяка една възраст и заедно с това не притежават материя, която да причинява раздразнения върху чувствителната кожа. Техният стил е единствени по рода си и несъмнено детето ви ще бъде винаги центърът на вниманието.

Уверяваме ви, че стоките са на разумни цени, като дори е напълно възможно да откриете такива, които са на промоции. Доверието и коректността са ключови норми, описващи Кидсо, именно поради това техният екип е сред един от най-добрите в България.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими