Филтриране по

Пол

Виж още Виж по-малко

Възраст

Виж още Виж по-малко

Номер

Виж още Виж по-малко

Височина в сантиметри

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

2 лв. 179 лв.

Зима

Показани са 1-20 от общо 3379 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

В категория „Зима“ Вие ще откриете детски дрехи и обувки, бебешки дрехи и обувки, детско оборудване за зимни спортове и играчки свързани със зимния сезон. Разбира се за Коледа и Нова година, тук ще откриете много предложения за подаръци на Вашето дете?

Правим го за Ваше улеснение . Вярваме, че така по-лесно и по-бързо ще достигнете до продукта или групата продукти, която Ви интересува. Ще можете да разгледате и направите Вашия избор по-удобно и по-бързо.

Ние живеем в умерения континентален климат. При нас зимата е студена и трябва да оборудваме децата си с правилните обувки и връхни дрехи, шапки и шалове, които да защитават детето от ниските температури . В същото време нашите дрехи и обувки трябва да са предвидени точно за нашите географски ширини. Ако използваме дрехи и обувки от по-южни части на света , те няма да са достатъчно топли за нас, а ако използваме оборудване от по-северни ширини е възможно то да води до претопляне и изпотяване на децата ни. По тази причина, когато избираме какви продукти да Ви предложим за зимния сезон, ние подхождаме с много отговорност и внимание към детайлите . Стремим се да осигурим най-добрите продукти, на най-добра цена и в същото време те да са сигурни и безопасни.

Свързани блог публикации

Ние сме родени и живеем в умерения континентален пояс. Нашите организми са пригодени към четири годишни сезона – пролет, лято, есен и зима. Като резултат организмите ни са пригодени към температурите характерни за нашите географски ширини и разбира се и към различна сила на слънцегреене през различните сезони.

Част от нашата адаптация към този начин на живот са и различните навици, които сме си изградили във връзка с различните сезони – обличаме се по различен начин, храним се по различен начин и прекарваме различно количество часове на открито.

За децата ни важат същите правила. Колкото по – рано им създадем правилните навици, толкова по – лесна и безпроблемна ще е тяхната адаптация. В ранна възраст децата са с по – слаба имунна система. Докато изградят правилен имунитет е нужно да полагаме по – специални грижи за тях.

В зимните месеци ние не бива да ги лишаваме от активности на открито, но в същото време е необходимо те да са облечени с правилни дрехи. Те трябва да са достатъчно топли, да съхраняват телесната температура и в същото време е необходимо да са удобни и лесни за обличане.

Приобувките е необходимо краката да са защитени – да не прониква вода и от друга страна е необходимо да имат достатъчно сериозни подметки, които да не позволяват детето да се плъзга по лед и сняг.

Шапките, шаловете и ръкавиците също са задължителни – те покриват части на тялото, от които най – лесно и бързо се губи топлина. Това е предпоставка за измръзвания и настинки – състояния твърде нежелани при малките деца.

За да е интересно зимното ежедневие на открито би било чудесно детето да е ангажирано със зимни спортове или зимни игри.  В този смисъл екипировката за ски, зимните кънки, шейни и подобни играчки са жизнено важни артикули.

Те носят радост на децата, развиват ги физически и им оставят приятни спомени. Желаем Ви приятно пазаруване и красиви зимни емоции.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими