Филтриране по

Пол

Виж още Виж по-малко

Възраст

Виж още Виж по-малко

Височина в сантиметри

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

2 лв. 42 лв.

Шапки, шалове и ръкавици

Показани са 1-20 от общо 941 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

В човешкото тяло основната загуба на топлина се случва през главата.  При бебетата загубата на топлина е четири пъти по-бърза, отколкото при възрастните.  Шапката служи като „похлупак“ , който не позволява на топлината да избяга. Шапката предпазва от вредните слънчеви лъчи .  През студените дни ние не усещаме топлината на слънцето, но въпреки това вредните UVA и UVB слънчеви лъчи продължават да греят.

При новородени и малки бебета се препоръчват плетени шапки с високо съдържание на памук .  Така главата на детето диша, но и все още задържа топлина При по-големите деца, които са активни и играят навън се препоръчват шапки от полар . Той е най-добрата температурна бариера

Шапката трябва да покрива добре челото и ушите на детето.  Ушите на детето са тънки, но са с голяма площ и богато кръвоснабдени.  Това предполага, че те измръзват много лесно. Много често децата не търпят шапки и често ги свалят – по тази причина закопчаване на шапката под брадичката е добро решение.

Много родители разглеждат шапката само като моден аксесоар и изборът на цвят е свързан само с актуалните тенденции .  От гледна точка на сигурност и безопасност се препоръчва носенето на шапки в ярки цветове.  Особено на места, където има струпване на много деца – ски писти, пързалки и подобни, ярката шапка прави детето по-видимо и би могла да предотврати сблъсквания и удари с други деца .

Свързани блог публикации

Шапките и ръкавиците са неразделни аксесоари, които трябва винаги да са на линия, когато детето ви излиза навън. С тях ще бъдете сигурни, че най-уязвимите му части от тялото са напълно защитени. 

За разлика от възрастните те загубват своята топлина много по-бързо през ръцете и главата. Именно поради това тяхната изолация е от съществено значение. Измръзването е нежелан фактор, който е препоръчително да бъде максимално избягван особено, ако температурите са под нулата.

Избирайки Кидсо, вие може да бъдете в покой, защото се доверявате на истински професионалисти, които знаят от какво точно се нуждаят всички децата. Техният богат и качествен асортимент ще ви възнагради с широк избор, който е в съвкупност от най-разнообразни модели на дадените аксесоари.

Продуктите са предназначени, както за новородени, така и за по-големи деца. Техният външен вид със сигурност ще им носи радост, така че определено си заслужава да ги разгледате. Разнообразието наистина е голямо, тъй като можете да изберете измежду хиляди видове шапки и ръкавици, които притежават стилен и актуален дизайн. 

Ако например момчето ви е почитател на някой анимационен герой може да обмислите закупуването на червената шапка с дизайн на спайдърмен на марката – Cool Club. Тя е до такава степен симпатична и практична, че едва ли той би я отказал. 

Вътрешната част е изградена от 100 % полиестер, гарантиращ безкраен комфорт и мекота, докато външната се състои от акрил. Той от своя страна е изключително надежден и успява да изолира топлината максимално от главата, запазвайки благоприятен микроклимат. В допълнение към всичко за финален завършен производителят е добавил и помпон.

Ниските температури могат да допринесат за замръзването на ръцете. Това е неприятно усещане, което всъщност може дори да бъде опасно за малките деца. Ето защо е важно освен шапка да разполагате и с качествени ръкавици, които напълно изолират.

Ръкавиците на марката – Primark, са типичен представител. Те са предназначени за малките момичета и за разлика от другите видове, разполагат с 3м изолация. Вътрешността им е изградена от надеждна материя, придаваща уникална топлина и мекота, докато универсалният външен вид ще ви позволи да ги комбинирате с всичко. 

Една от главните причини, поради която ви съветваме да се доверите на Кидсо е защото те предлагат само и единствено висококачествени принадлежности. Те са напълно наясно с чувствителната кожа при децата и за да гарантират спокойствието на родителите използват материи, които не подлежат на токсични преработки.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими