Филтриране по

Номер

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

37 лв. 123 лв.

Боти и ботуши момичета

Показани са 1-18 от общо 18 артикул(а)

Свързани блог публикации

Зимните боти и ботуши са задължителна част от зимната екипировка. С тях ще знаете, че крачетата на вашето момиче се намират в пълна безопасност. Студеното време понякога може да бъде рисково, особено ако не сте подготвени за него. Ето тук влизат в роля зимните приспособления, които Кидсо предлагат на всеки един от вас. 

Като един отговорен родител, вашата длъжност е да предпазите малчугана ви от замръзване. Когато изложите ходилата на ниските температури може да предизвикате нежелани последици. В най-добрият случай момичето ви ще се размине единствено с нетърпима настинка.

Предлаганите продукти са изключително качествени и функционални. С тях малчуганът ви ще може да посещава официални събития и също да ги използва през ежедневието. Освен това те са специално изградени според структурата на техните ходила, за да им предоставят неописуемо удобство и правилна форма на ходене.

Пример за това можем да дадем с кожените боти украсени с брокат. Те разполагат с толкова фантастичен дизайн, че със сигурност ще допаднат на всяка подрастваща дама. С тях краката им ще бъдат защитени, докато същевременно се намират в комфорт и топлина. Техният стил ги прави подобаващи за употреба по всяко време. 

Ако не ви допадат лъскавите елементи не се тревожете. Кидсо разполага с богат набор от боти и ботуши, така че със сигурност ще успеете да откриете желаният модел. Повечето от тях разполага с безброй номерации, тъй като са за момичета между 2 и 7 годишна възраст.

По отношение на качеството изобщо не трябва да се притеснявате. Продуктите са само и единствено на водещи марки, които използва висококачествени елементи. Те от своя страна се отличават със своята ненадмината здравина и издръжливост. Въпреки това обаче редовната поддръжка е от значение, за да ги запазите за дълъг период от време.

Ценовите диапазони са изключително приемливи и съобразени с качеството на всички артикули. Те варират от 40 лв. до 245 лв. Доставките са бързи и точни. За повече информация относно тях ви съветваме да посетите специалната секция предназначена за това.

Причината да изберете Кидсо пред всеки друг магазин е, защото тук получавате нещо повече от качествени стоки. Всеки един служител се грижи за своите клиенти, отделяйки им нужното внимание, разбиране и най-вече уважение.

Все пак в края на деня тяхната цел е да ви направят щастливи и доволни, за да може отново да ги посетите, знаейки че сте на точното място.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими