Филтриране по
Пол
Виж още Виж по-малко
Години
Виж още Виж по-малко
Номер
Виж още Виж по-малко
Сантиметри
Виж още Виж по-малко
Сезон
Виж още Виж по-малко
В промоция
Виж още Виж по-малко
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
2 лв. 55 лв.

Шапки и ръкавици

Показани са 1-20 от общо 201 артикул(а)
Шапка Cool club 80476

Шапка

Cool club
Редовна цена
-50%
24,99 лв Цена 12,50  лв
В наличност
1 м 14-17 г 4-6 г 6-9 г

Често задавани въпроси (FAQ’s)

В човешкото тяло основната загуба на топлина се случва през главата.  При бебетата загубата на топлина е четири пъти по-бърза, отколкото при възрастните.  Шапката служи като „похлупак“ , който не позволява на топлината да избяга. Шапката предпазва от вредните слънчеви лъчи .  През студените дни ние не усещаме топлината на слънцето, но въпреки това вредните UVA и UVB слънчеви лъчи продължават да греят.

При новородени и малки бебета се препоръчват плетени шапки с високо съдържание на памук .  Така главата на детето диша, но и все още задържа топлина При по-големите деца, които са активни и играят навън се препоръчват шапки от полар . Той е най-добрата температурна бариера

Шапката трябва да покрива добре челото и ушите на детето.  Ушите на детето са тънки, но са с голяма площ и богато кръвоснабдени.  Това предполага, че те измръзват много лесно. Много често децата не търпят шапки и често ги свалят – по тази причина закопчаване на шапката под брадичката е добро решение.

Много родители разглеждат шапката само като моден аксесоар и изборът на цвят е свързан само с актуалните тенденции .  От гледна точка на сигурност и безопасност се препоръчва носенето на шапки в ярки цветове.  Особено на места, където има струпване на много деца – ски писти, пързалки и подобни, ярката шапка прави детето по-видимо и би могла да предотврати сблъсквания и удари с други деца .

Продуктът е добавен към желани продукти