Филтриране по

Пол

Виж още Виж по-малко

Възраст

Виж още Виж по-малко

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

3 лв. 179 лв.

Шейни

Показани са 1-19 от общо 19 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Производителите съобразяват моделите и дизайна според възрастта на детето – от 9 месеца до 3 годинки задължително изберете бебешка шейна. Най-малките ентусиасти не могат сами да управляват шейната, вие ще ги дърпате. По-големите малчугани / 4-9 години/ харесват по-солидни шейни, със спирачки и волан например, който им дава свобода на движение, независимост и незабравимо удоволствие.

Следвайки стриктно инструкциите на производителите , съобразете шейната според годините и килограмите на детето. Бебешките шейни са изработени от олекотена, здрава пластмаса, с удобна седалка и неплъзгаща се широка подложка, с предпазен колан за повече безопасност по време на снежната разходка. Богат е изборът от модели, дизайн, цветове шейни за поотрасналите деца – класически шейни с олекотена метална рамка и седалка, дървени шейни, познати от нашето детство, висококачествена пластмаса с или без дръжки, с интересен дизайн, който привлича детското внимание Който и модел да изберете, най-незабравимо е съвместното удоволствие и споделено време с децата ни.

Няколко години , ако сте я съхранявали според инструкциите на производителя. Пързаляйте се разумно и отговорно, съобразявайте се с повърхността, препятствията, скоростта на спускане. Препоръчваме ви да избирате шейната заедно с детето / над 4 години/ , за да се радвате по-дълго на съвместното зимно удоволствие. Една качествена и безопасна шейна ще гарантира удобството, безопасността и удоволствието на детето за няколко сезона напред.

Ако сте карали шейната само върху снежна повърхност, оставете я да се изцеди и изсъхне, преди да я приберете до следващото използване. Ако повърхностите се нуждаят от допълнително почистване – използвайте мека кърпа и подходящо меко почистващо вещество /за пластмасовите шейни /. Почистете внимателно металните конструкции на шейните, ако имат такива и ги оставете да изсъхнат добре. Поддържайте конструкциите чисти, пазете ги от надраскване, за да не се наруши базата.

Свързани блог публикации

Зимните забавления са едни от най-благоприятните спомени, които са способни да ни връщат обратно в нашето детство. Безгрижното пързаляне с шейна по снежните върхове винаги е било занимание, допринасящо за незабравими моменти.

Защо да не подарите това усещане и на вашето дете ? По този начин той/тя ще се забавлява още повече и със сигурност догодина ще иска пак да посетите същото място. Така ще разполагате с удоволствието да си починете качествено, докато малчугана се забавлява без да скучае през повечето време.

На този етап вече може би се питате от къде да се сдобиете с тезиприспособления? Разбира се съществуват многобройни места от където може да си ги закупите, но все пак е препоръчително този продукт да бъде качествен и безопасен, тъй като все пак детето ви ще го използва. 

Преди да заминете за следващата зимна почивка се уверете, че сте посетили Кидсо. Там ще откриете шейни, които се изтъкват с ненадминато качество и дизайн. Те са изградени според всички норми за Европейски стандарт, така че в това отношение няма за какво да се тревожите.

В зависимост от предпочитанията на вашето дете може да се придържате към два видови варианта при шейните:

  • Стандартна триосна с кормило
  • Надуваема.

Надуваемите шейни са нова нашумяваща иновация за последните няколко години. Конкретният продукт който ще откриете в Кидсо е под формата на бяла мечка и забележителното му качество е, че всъщност той е 2 в 1. Може да го използвате, както за шейна, така и за лодка.

Изграден е от високонадежден материал, който е устойчив на екстремни температури и удари. Към практичният му дизайн производителят е добавил и две удобни ръкохватки за които потребителят може да се задържа, за да запази равновесие.

Ако искате да се придържате към стандартното винаги имайте едно на ум, че може да се доверите на шейната Снежко на марката – Moni. Тя разполага със стандартният тип конструкция за шейна, която е по позната под наименованието – Чук и Гек. 

Важно е да уведомим, че продукта задължително трябва да се използва само върху равни снежни повърхности. Те също така не трябва да бъдат заледени, тъй като леда съкращава значително спирачният път на приспособлението.

Продуктите на Кидсо са пригодени за употреба, както от момичета, така и от момчета които са между 3 и 13 годишна възраст. Тук е напълно възможно да покриете нуждите на вашето дете и то изгодно. Продуктите варират от 3 до 114 лв., като някои дори е възможно да бъдат на промоция.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими