Филтриране по

Пол

Виж още Виж по-малко

Възраст

Виж още Виж по-малко

Височина в сантиметри

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

57 лв. 195 лв.

Kосмонавти

Показани са 1-2 от общо 2 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Вашето дете има нужда от зимен детски космонавт за много студените зимни дни.  Ако в такъв ден планирате да изкарате дълго време навън, Вие трябва да облечете детски зимен космонавт на бебето .  Тази дреха е дебела и ограничава движенията на детето , но е добро решение за студените дни.

Детето се облича на „слоеве“.  През студените месеци правилото е детето да носи един слой дрехи повече от възрастен човек.  Така между дрехите се задържа въздух и това е гаранция за топлина на детското тяло .  В допълнение, ако стане твърде топло е възможно един „слой“ дрехи да бъде свален. Заради многото „слоеве“ ще е необходимо детето да носи по-голям номер връхна дреха.

Детските космонавти са най-често от шушлеков плат, поларни подплати и полиестерен пълнеж.  Космонавтите с полиестерен пълнеж са най-популярни.  Те почти не попиват влага, а пълнежът от синтетични фибри позволява да има достатъчно въздух в дрехата и по този начин се постига най-добра изолация.

Зимния бебешки космонавт трябва да може да се облича бързо и лесно.   По тази причина моделите с цип по цялата дължина на дрехата са най-удобни.  В допълнение циповете е необходимо да са защитени, за да не пропускат вода, сняг и студ. Бебешкия космонавт обикновено е с качулка .  По-добрите модели позволяват качулката да се сваля – тя е закрепена с цип.  Качулките се пристягат около бебешката или детската глава става посредством ластични ленти.   Това е добрата и безопасна практика .  Качулки, които се пристягат с връзки не са безопасни за употреба. Закопчаването на бебешкия космонавт трябва да е с велкро лепенки или скрити тик-так копчета .  Това изискване се налага, за да няма опасност детето да откъсне част от копчето и да го погълне. Ръкавите и крачолите на космонавта е добре да имат двойно подсигуряване с вътрешна подплата с ластик.  Те пазят детето от студ и проникване на вода в космонавта. Съобразете климата на мястото, където живеете.  Изборът на твърде тънко или твърде дебело зимно облекло е еднакво неудобен за Вашето дете.

Свързани блог публикации

С наближаването на зимните месеци става все по-трудно да решите с какво да облечете вашето дете. По принцип в зависимост от времето в някои моменти дрехите изглеждат недостатъчно. Причината за това е може би, защото малчугана ви обича да играе в снега, който често навлиза във вътрешността на неговото облекло.

Това не е много препоръчително да се случва, тъй като по този начин той/тя ще бъдат уязвими към измръзване, защото ще останат мокри през цялото време. Следователно ниските температури ще ги засегнат пряко, допринасяйки единствено за настинка или по-лошо. 

По какъв начин можем да ги предпазим тогава ? Космонавтите са този тип облекло, които могат успешно да предотвратят тези неприятни ситуации. Но за да бъде всичко идеално е нужно тази дреха да бъде изградена от висококачествени материали в противен случай тя ще се окаже неефикасна.

Точно такива ще откриете в продуктите на Кидсо. Това е една от причините поради които ви препоръчваме да се доверите в техните одежди, тъй като те доставят едни от най-добрите зимни екипировки за деца в цялата страна.

В богатият им набор от артикули ще откриете няколко вида космонавти на марката – Chicco. Те са изключително практични принадлежности, които трябва задължително да присъстват в гардероба на вашето дете. Изградени са от надеждни и здрави материали, които се повреждат трудно. Въпреки това обаче поддръжката им е от съществено значение.

Целта им е да бъдат обличани върху връхните дрехи, като по този начин гарантират максимална защита. Външната им материя е специална и притежава водоустойчиви качества. По този начин няма да се тревожите, докато детето ви свободно се забавлява в снега.

Типичен пример за тях е зеленият космонавт с подплата. Той разполага с елегантен и стилен външен вид, който ще краси вашето дете непрекъснато. Продукта притежава вградена качулка, ръкавици и чорапи за обувките. Неговата 100 % непромокаема външност запазва всичко под него напълно сухо.

Посещавайки специалното отделение за зимни одежди в Кидсо ще разполагате с възможността да изберете точен размер. Те са предварително съобразени и фиксирани, тъй като артикулите са подходящи за деца от 3 месечна възраст до 12 години. По отношение на ценоразписите всичко варира от порядъка на 80 до 195 лв.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими