Филтриране по

Пол

Виж още Виж по-малко

Възраст

Виж още Виж по-малко

Височина в сантиметри

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

97 лв. 98 лв.

Kосмонавти

Показани са 1-2 от общо 2 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Вашето дете има нужда от зимен детски космонавт за много студените зимни дни.  Ако в такъв ден планирате да изкарате дълго време навън, Вие трябва да облечете детски зимен космонавт на бебето .  Тази дреха е дебела и ограничава движенията на детето , но е добро решение за студените дни.

Детето се облича на „слоеве“.  През студените месеци правилото е детето да носи един слой дрехи повече от възрастен човек.  Така между дрехите се задържа въздух и това е гаранция за топлина на детското тяло .  В допълнение, ако стане твърде топло е възможно един „слой“ дрехи да бъде свален. Заради многото „слоеве“ ще е необходимо детето да носи по-голям номер връхна дреха.

Детските космонавти са най-често от шушлеков плат, поларни подплати и полиестерен пълнеж.  Космонавтите с полиестерен пълнеж са най-популярни.  Те почти не попиват влага, а пълнежът от синтетични фибри позволява да има достатъчно въздух в дрехата и по този начин се постига най-добра изолация.

Зимния бебешки космонавт трябва да може да се облича бързо и лесно.   По тази причина моделите с цип по цялата дължина на дрехата са най-удобни.  В допълнение циповете е необходимо да са защитени, за да не пропускат вода, сняг и студ. Бебешкия космонавт обикновено е с качулка .  По-добрите модели позволяват качулката да се сваля – тя е закрепена с цип.  Качулките се пристягат около бебешката или детската глава става посредством ластични ленти.   Това е добрата и безопасна практика .  Качулки, които се пристягат с връзки не са безопасни за употреба. Закопчаването на бебешкия космонавт трябва да е с велкро лепенки или скрити тик-так копчета .  Това изискване се налага, за да няма опасност детето да откъсне част от копчето и да го погълне. Ръкавите и крачолите на космонавта е добре да имат двойно подсигуряване с вътрешна подплата с ластик.  Те пазят детето от студ и проникване на вода в космонавта. Съобразете климата на мястото, където живеете.  Изборът на твърде тънко или твърде дебело зимно облекло е еднакво неудобен за Вашето дете.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими