Филтриране по

Пол

Виж още Виж по-малко

Възраст

Виж още Виж по-малко

Височина в сантиметри

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

4 лв. 144 лв.

Зимни дрехи момчета

Показани са 1-20 от общо 379 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Когато купувате детски дрехи, основният критерий е „качеството“. Чувствителната детска кожа се нуждае от най-добрите материали.  Памукът остава най-подходящият избор , заради това че е малко вероятно да съдържа вредни субстанции. Често до памучните дрехи се нареждат дрехите от бамбук и лен.

Следете за всички сертификати и стандарти , които са отбелязани на етикетите. Най-често това са международни стандарти за безопасност и качество, които гарантират, че облеклото е надеждно. Преди носене, винаги изпирайте дрехите. Това гарантира, че всякакви остатъчни химикали, вещества и замърсявания ще са премахнати и няма да предизвикват раздразнения на кожата на Вашето дете.

Дори и да знаете размерите на Вашето дете проверявайте размерите. Всички производители имат размерни таблици, които ще Ви помогнат. Пробвайте дрехите. Дори и в онлайн покупките дрехите, ако не са правилен размер, могат да се върнат или заменят. Ако не сте сигурни за размера, винаги се насочете към по-големия възможен.

Както за физическите магазини, така и за онлайн магазините важи едно правило - видът има значение. Ако магазина е лошо организиран, мръсен и неподреден няма как да очаквате, че ще получите добро обслужване. Още по-малко вероятно е дрехите в магазина да са били съхранявани по чист и безопасен начин.

Да. Това е полезно и възпитателно. Децата обаче не винаги ще изберат най-функционалните дрехи . Те често ще последват модата или свой любим герой. Не винаги това ще им гарантира удобство в облеклото. По тази причина родителите трябва да имат последната дума. Те са посредника между модата, добрия външен вид и функционалността. С времето родителите са открили и кои цветове подхождат на детето и кои не. Винаги се стремете дрехите, които купувате да са в тези подхождащи цветове. Така по-лесно ще съчетавате дрехите на детето си .

Свързани блог публикации

Всеки е запознат с факта, че когато момчетата са в комбинация със снега единственият завършек на това е винаги поредната пакост. Те обичат да се целят със снежни топки и като цяло да бъдат в снега. Но това понякога може да крие опасности под формата на настинки.

Начинът по който да ги предпазите от тези нежелани последици е само един и това е чрез адекватни зимни дрехи. Те трябва да бъдат изградени от високо качество, което да бъде плътно и съответно да предоставя нужната защита и топлина. 

Днес изборът е много широк и напълно ви разбираме, ако сте объркани и не знаете към какво да се насочите. Ето защо ви съветваме да отделите време и да посетите Кидсо. При тях ще откриете всичко необходимо за вашето момче и то на достъпни цени.

Продуктите им предвидени за зимата включват следните видове :

Разбира се наред с многобройните артикули бъдете сигурни, че те разполагат и с такива, които са от последна мода. Пример за това можем да дадем с двулицевите якета на марките - Boboli и Tuc Tuc. 

Техният иновативен дизайн разполага с два външни вида. Това на практика означава, че детето ви ще може да го обърне наопаки и да го носи сякаш е напълно друг вид облекло. Те са изключително перфектни за зимата, тъй като и от двете страни са изградени от плътен и надежден материал, гарантиращ топлина.

Може да ви уверим, че висококачествената материя е също така доста надеждна и напълно безопасна. Тя по никакъв начин не въздейства токсично върху кожата на децата. По отношение на поддръжката ви съветваме да разгледате напътстванията от производителят. Така ще сте в покой, че запазвате естеството на продукта при почистване в пералнята машина.

Ако имате недостиг на връхни облекла вместо якето винаги може да се доверите на пуловерите, които Кидсо предлага. Те са изградени от органичен памук, който е повече от комфортен и мек. Дизайните им са доста оригинални, така че можете да ги комбинирате с абсолютно всичко.

В съответната категория е напълно възможно да откриете продукти, които да бъдат подходящи за деца от 3 месеца до +14 години. Размерите са съобразени с тях, което прави откриването им практично и лесно. Възможно е да попаднете на продукти, които са на промоция, но въпреки това ценовите диапазони варират между 12лв.-125 лв.

Причината да изберете Кидсо се крепи главно на тяхното компетентно и професионално отношение. В допълнение към това получавате безплатно връщане при замяна на продукт и експресни доставки от порядъка на два дни.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими