Филтриране по

Пол

Виж още Виж по-малко

Възраст

Виж още Виж по-малко

Номер

Виж още Виж по-малко

Височина в сантиметри

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

8 лв. 113 лв.

Зимни обувки за бебета

Показани са 1-20 от общо 56 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Зимните обувки за бебета са предвидени на първо място да пазят краката на бебетата на топло и сухо . Качественият чифт бебешки зимни обувки защитава от ниски температури, сняг и вода , докато малките хора се радват на удобството им по време на игрите през целия ден. Зимните обувки за бебета са предвидени и да не се хлъзгат при ходене върху сняг . Те имат деликатен грайфер , който се грижи за това.

Според актуалните сведения, най-хубавите подметки са от естествена гума. Горната част на обувката е най-често от изкуствени материали, които не пропускат вода.

За да са удобни и лесни за обуване и събуване , обувките трябва да имат лесно закопчаване. Най-често избирания подход е с лепенки тип „велкро“. Много често по-високите бебешки зимни ботуши имат и специални пристягащи връзки със система за бързо затягане в края.

Възможно е по-дългото носене на зимни бебешки ботуши на закрито да доведе до прекомерно затопляне на бебешкия крак . При движение на открито тази опасност е по-малка, но въпреки това дългото носене на бебешки зимни обувки може да доведе до изпотяване на ходилото.

Дори да придвижвате детето си само от колата до сградата или правите съвсем кратки преходи, Вие пак се нуждаете от чифт зимни обувки за бебе . Ако краката на бебето станат студени, неизбежно и тялото му става по – студено. Обутите със зимни обувки крака елиминират вероятността бебето да настине.

Свързани блог публикации

Когато оборудваме най – малките членове на семейството за студените и снежни зимни дни, трябва да предвидим и чифт зимни обувки. Тяхната задача е да пазят крачето на дететона топло и сухо. Подходящите бебешки обувки предпазват от сняг и влага, докато малчуганът се радва на удобството им по време на игрите през целия ден.

Зимните обувки за бебета взаимстват най – добрите дизайнерски елементи и стилове от обувките за възрастни, като ги прехвърлят в по – малък чифт обувки. Бебешките зимни обувки са оборудвани с изолация против студ и влага, винаги имат лесно закопчаване и разбира се са с атрактивен дизайн.

В интерес на истината детските обувки от този вид са решени във височини над глезена или под коляното. Все пак не трябва да забравяме, че основната им цел е да пазят ходилата и глезените на детето на топло.

Когато избирате зимни обувки за бебета, трябва да имате предвид няколко фактора :

  • размер 
  • материал 
  • леснота на обуване/закопчаване 
  • допълнителни характеристики 
  • грайфер и дизайн.

От голяма важност е да изберете правилния размер обувки. Не купувайте един номер по-големи с идеята да може да се носят, когато детето порасне. Това е неудобно за мачугана, а и може да доведе до неблагоприятни промени в походката му. 

Същото важи и за обувките, които са прекалено малки. Реално погледнато те отново могат да бъдат проблемни, тъй като водят до пришки, протривания и подобни травми на детското краче.

Зимните обувки за бебета най-често са направени от синтетични материали. Нерядко те са декорирани с кожа или велур. Вътрешната част на обувките е от различни видове подплати, които изпълняват една и съща функция – да пазят детските пръсти топли.

Различните производители избират различни материали от рода на :

  •  плюш 
  • естествена или изкуствена вълна 
  • полар и много други

Детските зимни обувки, макар и по-дълбоки, е нужно да могат да се обуват и събуват съвсем лесно. Това е удобство и за децата, и за родителите. Ето затова са важни начините на закопчаване.

Най-популярни и достъпни са велкро закопчаванията. Много често по-високите бебешки зимни ботуши имат и специални пристягащи връзки със система за бързо затягане в края. Те са много ефективни, но отново изискват умения при децата.

Най – търсената допълнителна характеристика при бебешките зимни обувки е водонепропускливостта. Производителите я постигат със специални найлонови материи. За допълнително подобрение на тези им качества се използват специални спрейове, с които се пръска текстила. Друг подход за гарантиране на непропускливост е употребата на гумени ботуши.

Грайферите на бебешките зимни обувки следва да са направени от еластична гума. Те гарантират, че детето няма да се подхлъзне докато ходи по сняг, лед или мокри повърхности. Често се срещат бебешки зимни обувки без грайфери на подметката или с много малки такива.

Тези обувки обаче не са некачествени. Причината за това е, защото те са предвидени за по – малки деца, които прохождат сега. В крайна сметка и те се нуждаят от топли обувки през зимата.

Но заради неуверената си още походка, трябва да се движат единствено на сухи и чисти места или на закрито. В този смисъл за тях грайферът би направил обувката по – тежка и съответно по – неудобна.

В нашия онлайн магазин ще откриете огромно разнообразие от дизайни на бебешки зимни обувки. Най-често срещаните са едноцветните решения, но разбира се многообразието в цветове и дизайнисъществува – от дизайни в скандинавски стил, през различни точки и стигаме до обувки с лицензирани филмови герои върху тях.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими