несесер Wildlings КУТИЯ,черен

109_1095240111
Trustpilot stars
Цена: 29,99  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.1 кг
Пол Унисекс

Zipit ZIPIT несесер Wildlings КУТИЯ,черен унисекс, Просторно съхранение.Кутията побира до 50 – 60 химикалки и молива. Може да я използвате за съхранение на вашия телефон, лекарства, грим илидруги лични предмети.
Здрава и лека- Кутията за съхранение е лека, но достатъчно здрава, за да предпази съдържанието, което е вътре.- Тя има едно отделение, което се отваря и затваря с цип.- Изработена от здрав полиестер, устойчив на на удари EVA (етилен винил ацетат) и еластичен полимерен материал, който е подобен на гума.
Игрив дизайнВсяка кутия за съхранение е с уникален дизайн – може да видите чудовища с различни забавни физиономии, които веднага привличат вниманието.
Лесна поддръжка Може да бъде пусната в пералня машина на ниска програма (30 °C).
Кутията за съхранение бе креативно създадена със следните размери:
Дължина – 21 cmВисочина – 13,5 сmДебелина – 7.5 cm
Невероятно, нали! Този продукт притежава уникален стил и душевност! Защо да не изненадаш приятелите си с ZIPIT Grillz Несесер! Това наистина би бил идеалният подарък! Универсалният дизайн и издръжливостта на кутията я правят идеална за съхранение на толкова много неща..

Поддръжка: Следвайте инструкциите зададени от производителя
ПОЛЗИ:

Ако Ви предстои да оборудвате ученик, едно от нащата, които са в списъка със задължителни вещи е моливникът.  Дори и първоначално да Ви изглежда като „екстра“ или „глезотия“ ще се изненадате колко важен е този тип органайзер.

За да възприемат по-лесно новите неща децата се обучават да пишат с различни цветове.  После подчертават определени неща с цветни флумастри и накрая чертаят с моливи.  До тук изброихме немалък брой пишещи инструменти – химикали в няколко цвята, флумастри, маркери, цветни моливи и моливи за чертане.  Ако добавим пергел, линия, гумичка, ножица и острилка бройката и обема става внушителен...
Несесерът е лесно средство да се държат на едно място всички моливи, химикали, флумастри и т.н.  Изпозването му улеснява учениците и им създава навици да поддържат ред в чантата и на бюрото си.  В моливник тези вещи се чупят по трудно – нали не искате да острите моливи всяка вечер.  Така ще държите всички пишещи вещи в организиран вид и защитени от счупване.

В несесерите има остри предмети – пергел, остри моливи, ножица и подобни.  Пуснати свободно в ученическа раница тези предмети могат да бъдат опасни – особено ако детето падне върху раницата си.  По тази причина моливникът се явява и като средство, което осигурява допълнителна безопасност.

Тъй като често химикалите и флумастрите оставят следи от мастило, това е лесен начин да се ограничат щетите от тях.
Несесерите са често брандирани с различни теми и герои, които са интересни и любими на учениците и това ги прави приятен начин те да изразяват себе си, своите предпочитания и възгледи.  И тъй като децата са различни и всяко има свои предпочитания си избират и различни моливници.  Така при колективни занимания вески с лекота разпознава своя моливник.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими