• Намалена цена

Надуваем еднорог за момиче

LKJUMP11
Trustpilot stars
Цена: 28,16  лв
32,00 лв
Спестявате 3,84 лв
Спестявате 12%
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Пол Момиче
Тегло 1.9 кг

  • Надуваема играчка за яздене и подскачане
  • Комплектът включва помпа за надуване на играчката.
  • Размери: 62 х 52 х 28 см
  • Държава на произход: PRC
  • Батерия: Не
  • Години: 1+ години
  • Цвят: Розов
  • Сезон: Всесезонен
  • Пол: Момиче
  • Брой части: 2
  • Материал: Винил

Този атрактивен надуваем еднорог е предназначен за яздене и подскачане, така че вашето дете да се забавлява с него навсякъде, където пожелае. Изработен е от устойчив и плътен винил, което го прави впечатляващо дълготраен и издръжлив.

Изключително лек и много удобен за пренасяне, този приятел е винаги готов за весели игри. Особено стабилен е на своите четири дебели крачета, които осигуряват максимално добра опора, така че да се минимализира всякакъв риск от прекатурване. Подходящ е за деца на възраст над една година и е толкова удобен за игра, че лесно ще се превърне в неделима част от ежедневието на най-малките.

Повърхността на еднорога е покрита с лек релеф, за да се избегне хлъзгане и малките палавници да могат удобно и безопасно да лудуват до насита. Опашката и ушите му са достатъчно плътни и лесни за хващане, тъй като са предвидени да осигурят допълнителна опора.

Без значение къде сте – у дома, на двора, на плажа, или на детската площадка - надуваемият еднорог е страхотна опция за забавление без край. Играчката идва при вас в комплект с помпа, благодарение на която може да се надуе за секунди и играта да започне веднага. Когато не се използва, вие можете просто изпуснете въздуха й – така тя няма да заема почти никакво място и без проблем би се побрала в бебешката чанта или в друг ръчен багаж.

https://www.youtube.com/watch?v=gfFW9pUH75M
Тереза Филипова
2021-01-09 01:35:22
Comment rating
Тереза
От днес това е любимата играчка на дъщеря ми????????????Изключително красив дизайн, много стабилна, но най-важното е, че малката я обужава????

Никол Деянова
2020-07-08 20:41:00
Comment rating
Децата често нямат търпение и веднага искат да си играят с новите си подаръци, затова надуваемия еднорог беше толкова добър вариант. Към него има помпа, благодарение, на която го надухме веднага и играта започна.

Деян Генов
2020-07-07 10:01:00
Comment rating
Като всеки баща се притеснявах дъщеря ми да падне или да се удари по някакъв начин, докато си играе с надуваемия еднорог, но видях, че повърхността му е покрита с лек релеф, за да се избегне хлъзгане и директно го купих. Беше добър избор!

Анита Петрова
2020-07-07 08:38:00
Comment rating
Толкова лесно преносим е този надуваем еднорог, че стана неразделна част от багажа ни за пътуване. Побираме го както в бебешката чанта, така и в ръчния багаж без никакъв проблем.

Антотния Баткова
2020-07-05 17:10:00
Comment rating
Препоръчвам на всички майки, защото е изключителна забавна игра и не само това ами качеството и дизайна са изключително симпатични.

Гери Мишева
2020-07-01 23:08:00
Comment rating
 Дъщеря ми е много голям почитател на еднорози и това беше перфектният подарък за петия ѝ рожден ден, не се разделя с него.

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими