Филтриране по

Пол

Виж още Виж по-малко

Възраст

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

149 лв. 498 лв.

Бебешки колички

Показани са 1-20 от общо 46 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Комбинираните колички от типа “2 в 1” включват бебешката количка, която комбинира летен кош, както и кош за новородено, който може да се поставя на мястото на летния според нуждите и конкретния случай. Кошът за новородено предлага добра защита и комфорт подобен на този в детско легло. Той е подходящ за бебето Ви през първите шест месеца от живота му. Най-често има удобен матрак и високи тапицирани страници. Предлагат се в няколко позиции, като хоризонталната му позиция го прави отлично легло, което ще позволи на бебето да спи независимо от обстоятелствата. Възможно е при кратки престои извън дома да се използва за легло за основно спане. Летния кош обикновено е за седнали деца над 6 месечна възраст. Той има осигуровки и предпазители, за да си гарантираме, че детето няма да падне от количката.

Това е надградена версия на количките от типа “2 в 1” – най – често се добавя столче за кола и така се получава количка тип “3 в 1”. Столчето за кола е задължително за безопасно возене на бебето. Когато столчето е в комплект с количка то може да бъде прикрепено към шасито на количката за кратки разходки или когато сте излезли на пазар. Тази гъвкавост добавя едно допълнително удобство, което е може да намерите само при този тип колички.

ZIZITO е швейцарски бранд. Всички продукти са проектирани в Швейцария . Количките се отличават с изключителна швейцарска сигурност и надеждност. За да гарантират надеждността на Вашето дете ZIZITO са покрили стндарти за сигурност и в допълнение са тествали и сертифицирали продуктите си във водещи агенции за сертифициране – TUV и SGS.

ZIZITO е бранд, който произхожда от Швейцария . Количките все още се проектират в Швейцария , произвеждат се в най-добрите заводи в цял свят и качеството им се контролира през целия процес на производство – от подбора на материалите, през производството до опаковката.

Продуктите на ZIZITO се отличават с качество, надеждност и безопасност . Те са на достъпна цена и се отличават като по-конкурентни спрямо подобни продукти от други марки. ZIZITO осигуряват швейцарска безопасност за Вашето дете на много добри цени!

Свързани блог публикации

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими