Филтриране по

Пол

Виж още Виж по-малко

Възраст

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

131 лв. 1040 лв.

Бебешки колички

Показани са 1-20 от общо 46 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Комбинираните колички от типа “2 в 1” включват бебешката количка, която комбинира летен кош, както и кош за новородено, който може да се поставя на мястото на летния според нуждите и конкретния случай. Кошът за новородено предлага добра защита и комфорт подобен на този в детско легло. Той е подходящ за бебето Ви през първите шест месеца от живота му. Най-често има удобен матрак и високи тапицирани страници. Предлагат се в няколко позиции, като хоризонталната му позиция го прави отлично легло, което ще позволи на бебето да спи независимо от обстоятелствата. Възможно е при кратки престои извън дома да се използва за легло за основно спане. Летния кош обикновено е за седнали деца над 6 месечна възраст. Той има осигуровки и предпазители, за да си гарантираме, че детето няма да падне от количката.

Това е надградена версия на количките от типа “2 в 1” – най – често се добавя столче за кола и така се получава количка тип “3 в 1”. Столчето за кола е задължително за безопасно возене на бебето. Когато столчето е в комплект с количка то може да бъде прикрепено към шасито на количката за кратки разходки или когато сте излезли на пазар. Тази гъвкавост добавя едно допълнително удобство, което е може да намерите само при този тип колички.

ZIZITO е швейцарски бранд. Всички продукти са проектирани в Швейцария . Количките се отличават с изключителна швейцарска сигурност и надеждност. За да гарантират надеждността на Вашето дете ZIZITO са покрили стндарти за сигурност и в допълнение са тествали и сертифицирали продуктите си във водещи агенции за сертифициране – TUV и SGS.

ZIZITO е бранд, който произхожда от Швейцария . Количките все още се проектират в Швейцария , произвеждат се в най-добрите заводи в цял свят и качеството им се контролира през целия процес на производство – от подбора на материалите, през производството до опаковката.

Продуктите на ZIZITO се отличават с качество, надеждност и безопасност . Те са на достъпна цена и се отличават като по-конкурентни спрямо подобни продукти от други марки. ZIZITO осигуряват швейцарска безопасност за Вашето дете на много добри цени!

Свързани блог публикации

ZIZITO е швейцарски бранд за бебешки и детски стоки.  Фирмата е създадена в Швейцария и от основаването си до ден днешен се занимава с разработването, производството и дистрибуцията на стоки за бебета и деца.

Сред множеството продукти изключително разпознаваеми са продуктите за отглеждане на бебета :

  • столчета за хранене 
  • бебешки кошари 
  • столчета за кола 
  • триколки и бебешки колички 

Продуктите им са разпознаваеми и винаги на тях присъства швейцарският кръст – превърнал се в символ на качество и надеждност на продуктите. Количките на ZIZITO са широка гама, като покриват целия период на необходимост за използване на количка.

Предлагат се комбинирани колички от типа 3 в 1 или от типа 2 в 1.  Към гамата са добавени и колички за по – големи деца, които се използват само в седнало положение. За най – големите деца има и предложение от олекотени летни колички, които се сгъват и пренасят много по – лесно. 

Цветовата гама и дизайните се простират от класически и утвърдени модели до модерни принтове и решения. Всички продукти с марката ZIZITO са проектирани в Швейцария.

Те са произведени в съответствие с най-високите стандарти за качество и надеждност.  За бранда ZIZITO е задължителни всички техни продукти да са сигурни и безопасни за децата. Като резултат всеки модел се тества и проверява многократно, за да отговаря на стандартите за сигурност.

Всеки продукт има сертификат издаден от най-реномираните световни лаборатории – SGS (Швейцария) или TUV (Германия). Този сертификат гарантира, че продуктът който достига до Вас е сигурен и безопасен. Уникалният номер на SGS сертификата ще намерите на специален етикет или записан в инструкциите за експлоатация. По този уникален номер ще можете да намерите и целия сертификат, публикуван на страницата на производителя и на страниците на партньорите на ZIZITO във всяка държава.

В KIDSO предлагаме най-добрите и популярни модели от ZIZITO. Това са продукти, които се отличават с изключително качество, надеждност и безопасност. Най-хубавото за продуктите ZIZITO е, че те са ценови лидер в групата на качествените и сигурни бебешки и детски продукти, с много добър баланс между безопасност и цена.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими