Филтриране по

Пол

Виж още Виж по-малко

Възраст

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

17 лв. 60 лв.

Раници от 3 до 6 години

Показани са 1-9 от общо 9 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Обикновено това са първите раници на детето. Те са забавление и в същото време създават полезни навици – детето се учи на отговорност и грижа към личните си вещи. Тази комбинация превръща раницата в любима играчка, а в същото време успяваме да създадем и отношение към вещите си – не ги забравят, а напротив – винаги се стремят да са в любимата им раница.

Раниците предназначени за деца в детска или предучилищна възраст са по – различни от традиционните раници, както по – големина, така и като конструкция. Те са с решени в ярки цветове и форми вдъхновени от природата или анимационни герои – пчела , калинка, кактус, еднорог и други. С тях децата приемат раницата като забавление – един вид играчка. Различните форми и дизайни позволяват малчуганите да избират сред техни любими герой, животни или цветове и така да покажат себе си по собствен начин. Те са с по – малък размер и причина за това е, че детското гръбче е по малко. Разбира се в детска раница се побират по – малко вещи и съответно тя е и по – лека.

Този колан е от съображения за сигурност.  Той може да се маха, когато не е необходим. Този колан е дискретен и в инструкцията за употреба е оказан като „колан за родителски контрол“. Благодарение на него винаги детето е под контрол и ще избегнете заедно всякакъв вид инциденти.

Те са направени така, че да е лесно за боравене от деца . Вместо ципове се използват ластици, често преградите са от мрежест текстил, за да се вижда лесно какво има във всяко отделение.

Най – използваните материали са изкуствени полиестери.  Причините за това са да се направи раницата възможно най – лека и да е лесна за поддръжка – да може да се пере или поне забърсва.

Свързани блог публикации

Раниците предназначени за деца в детска или предучилищна възраст са по – различни от традиционните раници, както по – големина, така и като конструкция. Те са с решени в ярки цветове и форми вдъхновени от природата или анимационни герои – пчела , калинка, кактус, еднорог и други.

С тях децата приемат раницата като забавление – един вид играчка. Различните форми и дизайни позволяват малчуганите да избират сред техни любими герой, животни или цветове и така да покажат себе си по собствен начин.

Често това са първите раници на детето. Те освен за забавление имат възпитателен ефект – учим детето на отговорност и грижа към личните си вещи.

Благодарение на това, че раницата е третирана като любима играчка, децата успяват да създадат и отношение към вещите си – не ги забравят, а напротив – винаги се стремят да са в любимата им раница.

Раниците за най – малките се отличават с характерните форми, различни дизайни и цветове, както и варианти в размерите – от по - големи, в които детето побира всички свои по-необходими вещи, до по-малки и стилни чантички, които побират ключове, малко монети и мобилен телефон.

Раниците имат дискретен колан за родителски контрол. Благодарение на него винаги е подсигурено, че детето е под контрол и ще избегнете заедно всякакъв вид препятствия.

Вътрешната чат на раниците за деца са практично организирани – с прегради и ципове, а при някои модели има и джоб от мрежест плат. Всичко е организирано в много отделения и джобове. Организацията на различните модели е различна и можете да я видите на продуктовите снимки.

Раниците за възраст от 3 до 6 години са в по-малък размер – подходящи са за деца, които ходят на детска градина. По-малката раница, с по-необичайна форма е предвидена да „пасва“ на гърба на по-малки деца, без да им тежи. Раниците отговарят на всички стандарти за детска безопасност и имат сертификати за това.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими