Филтриране по

Сезон

Виж още Виж по-малко

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

39 лв. 39 лв.

Раници от 3 до 6 години

Показани са 1-3 от общо 3 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Обикновено това са първите раници на детето. Те са забавление и в същото време създават полезни навици – детето се учи на отговорност и грижа към личните си вещи. Тази комбинация превръща раницата в любима играчка, а в същото време успяваме да създадем и отношение към вещите си – не ги забравят, а напротив – винаги се стремят да са в любимата им раница.

Раниците предназначени за деца в детска или предучилищна възраст са по – различни от традиционните раници, както по – големина, така и като конструкция. Те са с решени в ярки цветове и форми вдъхновени от природата или анимационни герои – пчела , калинка, кактус, еднорог и други. С тях децата приемат раницата като забавление – един вид играчка. Различните форми и дизайни позволяват малчуганите да избират сред техни любими герой, животни или цветове и така да покажат себе си по собствен начин. Те са с по – малък размер и причина за това е, че детското гръбче е по малко. Разбира се в детска раница се побират по – малко вещи и съответно тя е и по – лека.

Този колан е от съображения за сигурност.  Той може да се маха, когато не е необходим. Този колан е дискретен и в инструкцията за употреба е оказан като „колан за родителски контрол“. Благодарение на него винаги детето е под контрол и ще избегнете заедно всякакъв вид инциденти.

Те са направени така, че да е лесно за боравене от деца . Вместо ципове се използват ластици, често преградите са от мрежест текстил, за да се вижда лесно какво има във всяко отделение.

Най – използваните материали са изкуствени полиестери.  Причините за това са да се направи раницата възможно най – лека и да е лесна за поддръжка – да може да се пере или поне забърсва.

Свързани блог публикации

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими