Съветите на д-р Гайдурков: рецепти с варива 2 от Д-р Георги Гайдурков

В нашето обедно меню предлагаме често и бобени варива. Битува схващането, че те са трудно смилаема храна, но подготвени по подходящ начин те са полезни за всеки. Дори тогава, когато имаме стомашни-чревно заболяване като гастрит или колит, те могат по ...Въпроси и отговори по тази тема (0)
Преглеждания: 3114
Споделете:

Коментари на читатели

< Върнете се към темата
Напишете вашия коментар към темата
  1. BestMom
    BestMom

    Все пак тук става дума за хранене на деца. Техните стомаси са по-чувствителни и твърде много варива и бобови култури могат да доведат до подувания, газове и стомашен дискомфорт. Не бива да се прекалява с такъв тип хранене при деца.
    По отношение на солта – безспорно е бяла отрова. Ясно е, че трябва да бъде избягвана. Ако детето е привикнало да се храни от ранна детска възраст без сол или с по-ниско съдържание на сол, това ще остане негов навик завинаги. Ролята на родителите е да създават тези навици докато детето расте. Хубаво е, че има хора като доктор Гайдурков , които ни пмагат да приучим децата си как да се хранят по-здравословно.

Вашият коментар

add
add
add
add