Структуриране на дневен хранителен режим за бременна – част 3 – вечеря от Д-р Георги Гайдурков
Една вечеря можем да структурираме така, като там включим животинските продукти, за които стана дума, че е хубаво да присъстват в една част от нашето меню. Разбира се, тази схема е основна и всеки човек и всяка жена може гъвкаво ...Въпроси и отговори по тази тема (0)
Суровото месо ми звучи логично. Притеснява ме, че пътят от животното до масата е толкова дълъг, с толкова възможно пробиви в хигиената, че ми изглежда непостижим. По-скоро в следствие на тази статия да сведа мазнините до минимум.
Жълтъкът е известен. Използвам го и аз – в дресинг на салати и подобни неща. За да не изпадам в рискове и да се боря със салмонела използвам яйца от пъдпъдък. При тези птици вероятността от тази болест е минимална и дори на практика я няма.
Много харесвам подхода на д-р Гайдурков, но за да се организира подобно хранене е нужна цяла армия от асистенти – едни да набавят продукти, други да спазват технология на приготвяне. Звучи направо нереално.
Суровото месо ми звучи логично. Притеснява ме, че пътят от животното до масата е толкова дълъг, с толкова възможно пробиви в хигиената, че ми изглежда непостижим. По-скоро в следствие на тази статия да сведа мазнините до минимум.
Жълтъкът е известен. Използвам го и аз – в дресинг на салати и подобни неща. За да не изпадам в рискове и да се боря със салмонела използвам яйца от пъдпъдък. При тези птици вероятността от тази болест е минимална и дори на практика я няма.
Много харесвам подхода на д-р Гайдурков, но за да се организира подобно хранене е нужна цяла армия от асистенти – едни да набавят продукти, други да спазват технология на приготвяне. Звучи направо нереално.