Животински продукти в Системата на човешкото хранене – част 2 от Д-р Георги Гайдурков

Още повече, че нека да кажем за рибата – тя съдържа ненаситени мастни молекули, които са още по-термолабилни. Тоест термично обработената риба е дори по-силен канцероген от другите меса. Тя битува като нещо полезно, но всъщност след термична обработка е ...Въпроси и отговори по тази тема (0)
Преглеждания: 1723
Споделете:

Коментари на читатели

< Върнете се към темата
Напишете вашия коментар към темата
  1. Ivanna-Yordanova
    Ivanna-Yordanova

    Рибата не случайно приготвена в суров вид – суши е една от полезните храни и популярни в целия свят.
    Всичките други начини на приготвяне описани тук изглеждат доста ексцентрични. По-лошото обаче е, че звучат като доста невкусна храна. По-скоро да преминем към вегетарианство, отколкото да ядем сушени кюфтета и чирози. Освен това сушената риба е осолена, а солта е изключително вредна.
    Малко обърващо е…

Вашият коментар

add
add
add
add