• Намалена цена

Бански за момче, сини

13199794-Titan
Trustpilot stars
Цена: 15,59  лв
25,99 лв
Спестявате 10,40 лв
Спестявате 40%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.1 кг
Цвят син
Пол Момче

  • Държава на произход: PRC
  • Стил: Ежедневен
  • Цвят: Син
  • Сезон: Лято
  • Година: 2022
  • Пол: Момче
  • Материал: 80% полиамид, 20% еластан
Допълнителни характеристики: Банските костюми предлагат покритие на част от тялото на децата, което им помага да се предпазят от вредните UV лъчи на слънцето. Това помага да се предотвратят изгаряния и наранявания, свързани с излагането на пряка слънчева светлина.
Банските костюми предоставят подходящо покритие на тялото на децата, когато са в басейн или на плажа. Това им помага да се чувстват по-комфортно и защитени, особено когато плуват или се забавляват във водата.
Банските костюми могат да помогнат за подобряване на видимостта на детето във водата. Ярките цветове и дизайни на банските костюми могат да направят детето по-лесно забележимо за наблюдателите и надзирателите, което може да подобри общата безопасност на децата, докато се наслаждават на водните забавления.
Носенето на бански костюми позволява на децата да участват в различни плувни и водни дейности заедно с други деца. Това може да помогне за развитието на социални връзки, споделяне на игри и забавления, което води до по-богато и активно детство.
В крайна сметка, банските костюми са важен елемент от облеклото на децата, когато става въпрос за плуване или водни дейности. Те предлагат защита, комфорт и безопасност, докато децата се наслаждават на водата и се забавляват.
Представяме ви нашите стилни и удобни бански с марка Name It. Тези бански са създадени, за да предизвикват възторг с яркия си цялостен принт, който добавя нотка на забавление към колекцията бански на вашето дете.
Плувните гащета са с меки маншети, които осигуряват удобно и сигурно прилягане. Независимо дали детето ви се гмурка в басейна или играе във вълните, тези бански остават на мястото си, без да правят компромис с комфорта.
Изработени от висококачествена комбинация от 80% полиамид и 20% еластан, тези бански предлагат отлична издръжливост и гъвкавост. Бързосъхнещият материал гарантира, че детето ви ще се чувства удобно дори след излизане от водата.
За лесна поддръжка тези бански могат да се перат при температура до 40 °C, като се използва настройка за цветно пране. Това дава възможност за удобно почистване, без да се нарушава яркият принт или цялостното качество на банските.
Направете фурор това лято с банските Name It Swimming Trunks. Със своя закачлив принт, удобна кройка и бързосъхнеща материя тези бански са идеални за ваканции на плажа, партита край басейна или просто за водни занимания. Погрижете се детето ви да изглежда стилно и да се чувства чудесно, докато се забавлява на слънце.


Поддръжка: Вижте инструкциите зададени от производителя
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими