Филтриране по
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
76 лв. 1944 лв.
Пол
Виж още Виж по-малко
В промоция
Виж още Виж по-малко

Кошари

Показани са 1-20 от общо 57 артикул(а)

Кошари


Несъмнено има много продукти, от които едно бебе има нужда, но този е съчетание от двете най-важни неща: сън и игра. В магазин Kidso се намира набор от огромен избор за вашето дете. Всеки модел е подходящ за възраст 0+ и в зависимост от модела варират до 5, 11, или 15 кг допустима тежината на детето. Материалът, от който са изработени е висококачествен текстил, с гарантирано безопасно съдържание и изработка. Материята е изключително фина и лесна за почистване.

Някои модели са изработени от масивно дърво бук или букова дървесина, МДФ и ПДЧ плоскости. В зависимост от модела, има различни нива за позициониране на матрака, които са удобни за новородено бебе или поотраснало дете.

Използвани са пластмаси, олекотени метални конструкции, а при някои модели и дърво. За улеснение на майките, някои модели разполагат с удобна подложка за повиване на бебето и странични органайзери за съхранение на козметика, играчки, дрешки и други вещи по преценка на родителя. Някои модели са с колелца за лесно пренасяне между помещенията, което е плюс за всяка домакиня, която винаги ще може да наблюдава детето си, независимо с какво е ангажирана или в коя стая. Те разполагат и със стопери, а онези модели, които нямат колела са подсигурени с противоплъзгащи крачета.

Освен всичко към някои модели има грифове и арки с играчки, музикални въртележки и музикални играчки, поставка за аксесоари, матрак, подходящ за малки бебета, люлеещ механизъм, сенник или комарник, предпазващ детето от насекоми. Всичко това има възможност да бъде допълнително включено, ако не присъства в модела. Има предложения, които използват 1, 2 или 4 позиции на височина, в зависимост от това дали детето играе или спи. Практичността от този артикул идва от двойно сгъващата система, която го прави лесно преносим навсякъде и особено подходящ за пътувания, като към почти всеки модел е включена удобна чанта за пренасяне.

Предлагат се и модели с балдахин, които са естетически издържани и в същото време служат за защита от насекоми. Предлаганите модели варират във всякакви цветни краски и принтове, едноцветни, подходящи за момче или момиче и унисекс съчетания от цветове. Моделите са издържани по всички стандарти за качество на изработка и безопасност. Предлаганите марки са от световнопризнати и български брандове – Cam, Tuk tuk, Chipolino, Moni и Lorelli. При монтажната схема на артикулите задължително се следват инструкциите от производителя.

Продуктът е добавен към желани продукти