Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

14 лв. 138 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Височина в сантиметри

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Гащеризони

Показани са 1-14 от общо 14 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Основната причина, за да ги избират майките е удобството при обличане. Това е дреха, която е една цяла част за отгоре и отдолу. Облича се бързо и много по-лесна е за съчетаване по цвят с останалите части от облеклото.

Не. Във всяка нова колекция с детски облекла те присъстват отново и отново. Децата се чувстват много удобно в тях, движат се спокойно и нямат никакви ограничения.

Родителите освен, че обличат дрехата много лесно и бързо, гащеризоните са харесвани и заради факта, че децата не се разпасват с тази дреха. Това е по-добре за децата.

В англо-езичния свят различните гащеризони имат отделни имена, отделна дума за всеки вид гащеризон. Основните два вида гащеризони са: гащеризони с дълъг крачол (jumpsuit) гащеризони с къс ръкав и къс крачол (romper).

Най-често изтъквания проблем при носенето на гащеризон е по-затрудненото ходене до тоалетна.

Свързани блог публикации

Освен традиционно любима част от списъка за пазаруване на родителите, бебешките и детските дрехи са артикул с особено значение за здравето и комфорта на бебето. Качествените и правилно подбрани детски дрешки могат да осигурят топло, меко, уютно и хипоалергенно докосване, подходящо за кожата на най-малките ни, най-нежни и най-любими същества.

Добре е всяко дете да притежава по няколко чифта от всеки един вид дрешки, необходими за съответния сезон - бодита с къс или дълъг ръкав, ританки, панталони, блузи, гащеризони, връхни дрехи и т.н. Не е необходимо да закупувате десетки бройки, тъй като вероятно вече сте наясно с бързината, с която бебето ви ще се изстреля в следващия размер. Все пак не бива да бъдете и прекалено пестеливи, защото освен с бързината на растежа си, бебетата могат да ви учудят и със скоростта, с която са способни да цапат, мокрят и увреждат дрешките си по възможно най-неочаквани начини.

Когато закупувате дрехи за своето новородено или порастващо бебе, важно е освен броя им, да имате предвид и някои техни основни характеристики.  Такива са например размер, дебелина, материя, начин на обличане и закопчаване и т.н. Ако детето ви е между размерите - винаги купувайте  по-голямата дреха, за да можете да я използвате по-дълго време. Съобразявайте дебелината на дрехата със сезона и не правете на детето си мечешка услуга като го обличате три пъти по-топло отколкото бихте облекли себе си. 

Гледайте етикетите, четете описанията и избирайте единствено дрехи, изработени от качествени памучни материи, които няма да дразнят или запарват нежната бебешка кожа. Не правете компромис с гардероба на бебетата и децата, както и с подбора на препарати, с които третирате бебешките дрешки. Своеволията в тази насока биха могли да доведат в най-добрия случай до дискомфорт и на пръв поглед необяснимо неспокойствие на детето, а в най-лошия - до алергии и по-сериозни кожни проблеми, изискващи консултация с дерматолог.

Всички бебешки и детски дрехи, предлагани в сайта ни  отговарят напълно на изискванията за комфорт, безопасност и първокласна грижа за кожата. 

 

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими