Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

50 лв. 274 лв.

Нощни лампи

Показани са 1-6 от общо 6 артикул(а)

Нашите предложения за нощни лампи не стигат само до идеята за осветяване на детската стая. Те крият изненадващи функции, които целят да внесат усещане за спокойствия, приказен сън и веселие на децата.

Те служат за чудесно допълнение към интериора и ще развълнуват всяко дете със своя дизайн и цветна визия на анимационни герои и сладки животинки. Имат възможност за работа чрез захранване с батерии, които заедно със зарядно устройство са включени в комплекта.

Също така имат умна енергоспестяваща функция, която с помощта на таймер автоматично изключва устройството. Някои модели са изключително компактни като имат възможност за прикрепяне към детското креватче или легло с помощта на регулируема лента.

Притежават вградени мелодии и приспивни песни, които въздействат успокояващо на детето и го унасят в сладка и дълбока дрямка. Класическите шедьоври на Моцарт и Бах, които звучат от нощните лампи с нежното си звучене, ще впечатлят и отпуснат раздразненото дете като го предразположат за спокоен сън. Доста привлекателни са и различните светлини, които моделите излъчват, за да се достигне максимален уют и спокойствие в детската стая.

Продуктите са с обезопасени заоблени краища и са изградени от безвредни пластмасови и плюшени материали, съобразени с детската сигурност.

На страницата на Kidso има и прекрасни предложения на полилеи, които могат да бъдат съчетани с подходящите артикули за обзавеждане и ще принесат цялостния интериор в едно вълнуващо съчетание на цветове и стилове с индивидуален характер.

Предоставени са от полската марка BabyOno, турския производител Cilek, както и от Dino toys и италианката Chicco, като всички брандове предоставят висококачествен асортимент за нуждите на бебето и детето, преди и след неговото раждане.

При нужда от поддръжка или монтаж е необходимо да се следват инструкциите, зададени от производителя.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими