Филтриране по
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
16 лв. 300 лв.
Години
Виж още Виж по-малко

Интерактивни играчки

Показани са 1-20 от общо 65 артикул(а)

Зарадвайте вашия малчуган със забавна интерактивна играчка, която ще му гарантира забавни моменти и усмивки и ще бъде негов верен приятел.

Изберете подходяща за него играчка от богатия избор от интерактивни играчки за деца в онлайн магазин Kidso, които привличат интереса на детето със своя красив външен вид и дизайн и са забавни.

Ще откриете изключително разнообразие от детски играчки за момичета и момчета: плюшени домашни любимци като кучета, котета, пингвини, еднорози, мечета, мики маус, кукли бебета, килимчета за игра, детски колички и други. Те имат цветен и весел външен вид и се предлагат с множество функционалности като звукови и светлинни ефекти.

Играчките от този тип развиват както краткосрочни, така и дългосрочни умения и знания у децата. Те могата на децата в разпознаването на животни, предмети от бита или герои и това повишава интереса им. Има такива модели интерактивни играчки с няколко по вид забавни функции и имат опции за смяна на нивата на звука.

Предлаганите играчки са предназначени за деца на възраст над 2 години. Към играчкитге се предлагат и допълнителни компоненти на играчката като аксесоари за захранване (батерии, адаптери). В магазина ще откриете модели играчки, които могат да свирят различни весели мелодии, имат сменящи си цвета светлини, вибрации след действия като натискане, дърпане и други. Има такива модели играчки, които произнасят фрази на български език, а също така и разпознават гласа на детето.

Всеки вид интерактивна играчка се използва по различен начин и има детайлни инструкции за употреба. Интерактивните играчки включват дистанционно управление, сглобяване, натискане на бутони,обличане и други дейности. Упътването към играчките е на различни езици.

Материалите на всички компоненти на играчките са напълно безвредни за здравето на бебето и детето. Интерактивните играчки съдържат безвредни части и имат обезопасени технически елементи с цел да се избегнат евентуални инциденти, свързани с използването на електрониката, захранването , също и евентуална повреда на екрани, дисплеи и/или бутони, тъч скрийни и други видове. Някои интерактивни играчки работят без батерии. Играчките имат повърхност, която е лесна за почистване от замърсяванията.

Материалите им са устойчиви на износване. Интерактивните играчки са внос от страни като Китай, САЩ, Германия, Великобритания, Америка, Италия. Марките, от които са произведени интерактивните играчки, като например Zapf Creation, Fisher Price, Educa, Jurassic World, Silverlit, MGA, Zanzoon, Clementoni, Playmobil, IMC Toys и други, имат богат опит в бранша и са се популяризирали с качеството на своите детски играчки. За тях здравето на детето стои на първо място и затова и при производството на своите продукти за деца те влагат материали от най-високо качество. (Не открих информация за гаранции)

Продуктът е добавен към желани продукти