Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

15 лв. 64 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Интерактивни играчки

Показани са 1-2 от общо 2 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Интерактивни са тези играчки, които предполагат детето да извършва конкретни действия, докато борави с тях. Например за най-малките (между 1 и 2-годишна възраст) се предлагат модели с бутони , които се натискат и по този начин възпроизвеждат различни мелодии или думи.

Интерактивните играчки не само не са вредни, а са препоръчителни, защото провокират децата да изпълняват определена задача. Те спомагат за осъзнаване на връзката ухо – око – ръка (звук – зрение – двигателни умения) . Това спомага за по-бързото развитие на мозъчната дейност, особено при най-малките.

Интерактивните играчки са създадени да обучават и да провокират действие . Те се различават според възрастта на децата, за които са предназначени. Най-малките се учат да познават цветове и звуци, да изпълняват елементарни команди и да комбинират действия – например едновременно бутане и натискане или задържане и бутане . При по-големите този вид играчки са в помощ на обучението и тренират паметта. Важно е при избора им винаги да съобразявате с годините на детето и да следите възрастовото ограничение, отбелязано на етикета/опаковката на продукта.

Интерактивните играчки могат да бъдат полезни дори за 6-месечно бебе . Разбира се, когато става дума за съвсем малки деца, родителят трябва активно да участва в играта, да показва какво трябва да се направи и да насърчава повторението на дадено действие. Интерактивните играчки се произвеждат от разнообразни материали , за да отговорят на нуждите на децата в различните им възрасти. За най-малките те са най-често от пластмаса , което ги прави лесни за почистване. Има и модели с гумени елементи и детайли от плат , които учат детето да различава различни повърхности и текстури. Когато са предназначени за по-големи деца, материалите обикновено са комбинирани (например в комплектите за сглобяване на ходещ робот се използват пластмасови и метални части) .

Свързани блог публикации

Играчките имат закодирани образователни функции, представени по забавен и много увлекателен начин. С тях всяко дете ще усвоява плавно различна информация, съобразена с растежа и необходимите потребности за развитие.

Нашите весели интерактивни приятели ще донесат на децата дълги часове на забавна игра и ще ангажират тяхното внимание с атрактивен дизайн и функции. Може да зарадвате вашето дете с плюшен любимец, който изпълнява забележителни трикове или сладко чудовище, което има интересни функции за записване на гласа.

Нашите интерактивни бебета, които изпълняват реални действия и емоции, ще привлекат вниманието на вашето малко дете, което веднага ще се ангажира с идеята да ги обгрижи. А електронните ни роботи с възможност от програмиране, ще предоставят весели приключения и вълнуващи забавления. Нашите образователни смартфони ще помогнат на децата да опознаят цифрите, цветовете и куп други интересни неща.

Тези и много други играчки и игрални комплекти с интерактивни функции са целесъобразно предназначени за деца над 2-годишна възраст. Те са снабдени с бутони, които ще възпроизведат различни мелодии, звуци и действия, с помощта на които децата ще научават различна информация за света и ще надграждат своите първоначални знания. А също така ще развихрят въобразжението на децата, като ги въвлекат в интересни ролеви игри и колективни занимания.

Изработката на играчките се дължи на висококачествени материали, безопасни за детското здраве. Всякакви компоненти и аксесоари по тях са безвредни и пригодени за ползване от деца.

Дизайнът им е екстравагантен, наподобяващ различни любими за децата животни, анимационни герои, роботи и други интригуващи модели, предоставени от Silverlit, Educa, Clementoni, Fisher price и други марки. Те са шарени, цветни и целят да докоснат децата още с първата им среща. Гарантират разнообразен начин за игрови начинания, съчетани с качествено запаметяване на поднесената информация.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими