Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

2 лв. 469 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Пол

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Гардероби и скринове

Показани са 1-20 от общо 20 артикул(а)
Скрин - "Pirate" Cilek 18584
Trustpilot stars

Скрин - "Pirate"

Cilek
Редовна цена
-20%
554,00 лв Цена 443,20  лв
В наличност
Скрин Frozen Frozen 77179
Trustpilot stars

Скрин Frozen

Frozen
Редовна цена
-20%
169,99 лв Цена 135,99  лв
В наличност

Често задавани въпроси (FAQ’s)

През първите месеци след раждането бебето няма да се интересува нито какви са мебелите наоколо, нито какъв цвят са стените, нито как сме подредили играчките му. Затова, когато избирате къде да съхранявате дрехите и принадлежностите му, помислете преди всичко за своето удобство . При всички случаи е най-добре да се спрете на скрин, който може да се използва и за повиване. Този вид мебел има плот, който служи за преобличане и смяна на пелените , а в чекмеджетата може да подредите чистите дрехи и всякакви други козметични и хигиенни продукти , като памперси, мокри кърпички , кремове и т.н. Бъдете внимателни и никога не оставяйте рожбата си без надзор на мястото за повиване, тъй като може да се преобърне и да падне от високо. Препоръката не е за подценяване, тъй като според статистиката това е една от най-честите причини за нараняване при пеленачетата.

Когато повивате и преобличате бебето, трябва да ви бъде удобно, което е гаранция и за сигурността на любимото ви същество. Ще бъде по-безопасно, ако през цялото време не отделяте очи от него и го придържате с ръка. Това ще бъде възможно, ако чекмеджетата на скрина са по-малки и къси – така ще ги отваряте много бързо, без да се налага да правите крачка назад и да оставяте малчугана дори и за секунда.

За да бъде подходящ за смяна на пелени и преобличане, скринът трябва да: има чекмеджета плотът му трябва да бъде с достатъчно голяма площ да не се отваря отгоре като кутия Все пак ако имате възможност, снабдете се със специално детско обзавеждане, което има защитена зона за повиване, както и достатъчно практични чекмеджета, в които да държите нужните дрехи, козметични и хигиенни продукти . Помислете и в дългосрочен план – когато бебето проходи, вероятно все още ще ползвате същия скрин. За да предотвратите бъдещи наранявания, погрижете се дизайнът му да бъде такъв, че да няма остри ръбове и други елементи.

Органайзерът от плат придава уют и чар на детската стая , освен това е лесен за поддържане. Важно е само да бъде закрепен много здраво ,  в противен случай е възможно да падне и да стане причина за инцидент. Понякога не е разумно да слагате органайзер с много отделения и джобове отстрани на плота за повиване. Ако имате по-голямо дете, но на възраст под 5 години , има риск да го дръпне или да го използва за катерене . Така, докато повивате бебето, може да попаднете в ситуация, в която да се чудите кое от двете деца първо да спасявате.

Органайзерите, или разделителите за чекмеджета, са много полезни . Благодарение на тях бързо ще намирате това, което ви трябва, и ще поддържате висока хигиена без особени усилия. Търсете такива, които са изработени от плат и могат да се перат в пералня.

Най-добре е чекмеджетата на бебешкия скрин да се почистват само с кърпа и вода, като внимавате да не мокрите прекалено много плоскостите . Когато сте готови, ги оставете отворени или използвайте сешоар , за да изсъхнат по-бързо. В никакъв случай не слагайте дрехите и принадлежностите, ако повърхностите все още са влажни.

Някои силни ухания може да предизвикат дихателни проблеми и алергични реакции, затова се считат за опасни за бебета и деца. Това е и причината в мебелите за съхранение на бебешки/детски дрехи , спални комплекти и други принадлежности да не се поставят ароматизатори. В случай че скринът или гардеробът има лоша миризма , веднага спрете да го използвате! Това може да се дължи на изпарения от бои и лакове или на плесени – всички те са вредни за здравето на най-младите членове на семейството.

Подходящото време момченцето или момиченцето да получи самостоятелен гардероб е, когато вече ходи стабилно, може да изпълнява поставени задачи и повтаря действие, което му е показано . Следва моментът постепенно да въведете в ежедневието му и нови отговорности, като го научите как да сгъва и закачва дрехите си.

Има гардероби, които са предназначени специално за малки деца. Тяхното най-голямо предимство е във височината и организацията на вътрешното пространство . Те са конструирани така, че детето няма нужда да се повдига на пръсти или да се покатерва на столче , за да достигне дадена вещ, просто защото тя е на ръка разстояние.

Когато избирате гардероб или скрин: избягвайте острите ръбове, стъклените витрини и като цяло нестабилната конструкция дръжките не трябва да са закрепени с винтове, защото могат лесно да бъдат свалени и погълнати имайте предвид, че ако има долни рафтове (например за обувки) , на детето най-вероятно ще му хрумне да стъпи върху тях по отношение на закачалките , важно е куките им да не са остри, да са изработени от пластмаса и по възможност да бъдат „облечени“ в дунапрен и плат

Тъй като детето може да се покатери по рафтовете на гардероба и да падне , по-добре е да няма такива. Вместо това отделете повече пространство за закачалките. Много удобни за съхранение са меките кутии , както и органайзерите, които се закрепват на подходящи за целта места и в тях се подреждат по-дребните вещи и аксесоари .

През първите месеци след раждането бебето няма да се интересува нито какви са мебелите наоколо, нито какъв цвят са стените, нито как сме подредили играчките му. Затова, когато избирате къде да съхранявате дрехите и принадлежностите му, помислете преди всичко за своето удобство. При всички случаи е най-добре да се спрете на скрин, който може да се използва и за повиване. Този вид мебел има плот, който служи за преобличане и смяна на пелените, а в чекмеджетата може да подредите чистите дрехи и всякакви други козметични и хигиенни продукти , като памперси, мокри кърпички, кремове и т.н. Бъдете внимателни и никога не оставяйте рожбата си без надзор на мястото за повиване, тъй като може да се преобърне и да падне от високо. Препоръката не е за подценяване, тъй като според статистиката това е една от най-честите причини за нараняване при пеленачетата.

Когато повивате и преобличате бебето, трябва да ви бъде удобно, което е гаранция и за сигурността на любимото ви същество. Ще бъде по-безопасно, ако през цялото време не отделяте очи от него и го придържате с ръка. Това ще бъде възможно, ако чекмеджетата на скрина са по-малки и къси – така ще ги отваряте много бързо, без да се налага да правите крачка назад и да оставяте малчугана дори и за секунда.

За да бъде подходящ за смяна на пелени и преобличане, скринът трябва да има чекмеджета, плотът му трябва да бъде с достатъчно голяма площ и да не се отваря отгоре като кутия. Все пак ако имате възможност, снабдете се със специално детско обзавеждан е , което има защитена зона за повиване, както и достатъчно практични чекмеждета, в които да държите нужните дрехи, козметични и хигиенни продукти. Помислете и в дългосрочен план – когато бебето проходи, вероятно все още ще ползвате същия скрин. За да предотвратите бъдещи наранявания, погрижете се дизайнът му да бъде такъв, че да няма остри ръбове и други елементи.

Органайзерът от плат придава уют и чар на детската стая , освен това е лесен за поддържане. Важно е само да бъде закрепен много здраво, в противен случай е възможно да падне и да стане причина за инцидент. Понякога не е разумно да слагате органайзер с много отделения и джобове отстрани на плота за повиване. Ако имате по-голямо дете, но на възраст под 5 години , има риск да го дръпне или да го използва за катерене. Така, докато повивате бебето, може да попаднете в ситуация, в която да се чудите кое от двете деца първо да спасявате.

Много често мебелите за новородено ще се използват и по-късно, когато детето порасне и вече има собствена стая. Затова купувайте обзавеждане, което е направено от висококачествени материали . Ако вашето е ръчна изработка или пък втора употреба, проверете дали не е използвана мека дървесина. Тя се предпочита от домашните майстори и начинаещите в занаята , защото е лесна за обработка. Сглобките ѝ обаче не са много устойчиви и е много вероятно някоя част да падне на земята, детето да я намери и да я погълне.

Органайзерите, или разделителите за чекмеджета, са много полезни. Благодарение на тях бързо ще намирате това, което ви трябва, и ще поддържате висока хигиена без особени усилия . Търсете такива, които са изработени от плат и могат да се перат в пералня.

Най-добре е чекмеджетата на бебешкия скрин да се почистват само с кърпа и вода, като внимавате да не мокрите прекалено много плоскостите. Когато сте готови, ги оставете отворени или използвайте сешоар , за да изсъхнат по-бързо. В никакъв случай не слагайте дрехите и принадлежностите, ако повърхностите все още са влажни.

Някои силни ухания може да предизвикат д ихателни проблеми и алергични реакции, затова се считат за опасни за бебета и деца. Това е и причината в мебелите за съхранение на бебешки/детски дрехи , спални комплекти и други принадлежности да не се поставят ароматизатори. В случай че скринът или гардеробът има лоша миризма, веднага спрете да го използвате! Това може да се дължи на изпарения от бои и лакове или на плесени – всички те са вредни за здравето на най-младите членове на семейството.

Подходящото време момченцето или момиченцето да получи самостоятелен гардероб е, когато вече ходи стабилно , може да изпълнява поставени задачи и повтаря действие, което му е показано . Следва моментът постепенно да въведете в ежедневието му и нови отговорности, като го научите как да сгъва и закачва дрехите си.

Има гардероби, които са предназначени специално за малки деца . Тяхното най-голямо предимство е във височината и организацията на вътрешното пространство. Те са конструирани така, че детето няма нужда да се повдига на пръсти или да се покатерва на столче , за да достигне дадена вещ, просто защото тя е на ръка разстояние.

Когато избирате гардероб или скрин, избягвайте острите ръбове, стъклените витрини и като цяло нестабилната конструкция. Дръжките не трябва да са закрепени с винтове, защото могат лесно да бъдат свалени и погълнати. Имайте предвид, че ако има долни рафтове (например за обувки) , на детето най-вероятно ще му хрумне да стъпи върху тях. По отношение на закачалките, важно е куките им да не са остри, да са изработени от пластмаса и по възможност да бъдат „облечени“ в дунапрен и плат.

Тъй като детето може да се покатери по рафтовете на гардероба и да падне, по-добре е да няма такива. Вместо това отделете повече пространство за закачалките. Много удобни за съхранение са меките кутии, както и органайзерите, които се закрепват на подходящи за целта места и в тях се подреждат по-дребните вещи и аксесоари.

Свързани блог публикации

Приложенията за гардероби за вашето дете е съобразено с неговите потребности. Пространството им е организирано с помощта на практични отделения и просторни чекмеджета за бельо или други дребни вещи, играчки и аксесоари.

Разполагат с няколко крила, удобни рафтове и релси за закачане на тоалети. А когато порасне вашето дете ще може да преструктурира своите вещи в удобни за него вид и подредба. Тези моменти ще внесат весели ситуации и ще помогнат на детето да развие добро чувство за съхранение и уважение на личните вещи.

Скриновете, които сме подбрали не са онова, което помним ние като деца. Сега те са мултифункционални продукти, които предлагат всякакви възможности като нашия скрин с вана и повивалник. На страницата ще установите неговите разнообразни характеристики със специална система за оттичане на водата, поставки за съхранение на хигиенни продукти и удобни чекмеджета за аксесоари.

Също така сме заложили и за универсални модели на скинове и скринове с ракла за стая с няколко чекмеджета с метални водачи, които да съхраняват всякакви вещи, дрешки и принадлежности . Те са снабдени с удобна поставка отгоре, подходяща за повиване.

Функционалното разпределение отвътре на гардеробите и скриновете ще служи за подредба и на играчки, пособия за рисуване и писане и други, важни за детето предмети. Външният дизайн на артикулите ще впечатли всеки малчуган, защото интерпретира любими герои от анимационни поредици и унисекс едноцветни визии, които ще допълнят цялостния интериор в детската стая.

Изградени с висококачествени ПДЧ, MDF плоскости и елементи от натурално дърво, скриновете и гардеробите са пригодени за употреба от деца. Те са покрити с безвредни за здравето бои, без съдържание на вредни съставки и са устойчиви на слънчево влияние.

Създадени са от международни брандове, целящи практичност и безопасност при употреба като Tuc tuc, Cilek, Baby expert, Frozen и други експертни марки.

Продуктите разполагат с емблематични аксесоари и монтажни инструкции.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими