Филтриране по

Брандове

Виж още Виж по-малко

Цена

13 лв. 666 лв.

Дюшеци за кошари

Показани са 1-20 от общо 45 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Максималната препоръчителна височина на матрака е 25 мм. По-дебелият може да предизвика заклещване на главичката на бебето между матрака и меките подвижни стени на кошарата.

Протекторът е задължителен, тъй като по този начин се поддържа добра хигиена на матрака.

Висококачествена изработка на моделите ще донесе всичко необходимо за спокойния и здравословен сън на вашето бебе и дете, а за гарант на тези условия, производителите са осигурили двугодишен период.

Вътрешността на моделите е изградена от дишаща, високоеластична полиуретанова пяна, латекс и други материали, които дават умерена твърдост на продукта. Съобразените материали осигуряват необходимата опора за правилнта стойка на детското гръбче, която позволява максимално отпускане и релаксиране на тялото. В същината си те са с антиалергичен и антиакарен състав, което ще осигури на вашето дете безопасна среда, без предпоставки за алергии. 

Калъфите на матраците се свалят за поддръжка и са изработени от висококачествени памучни текстили, с вложки от жожоба и други съставки, които внасят усещане за по-голяма мекота, а това чувство несъмнено ще се хареса на всяко дете. Висококачествена капитонирана дамаска има предпазваща функция, като всяка страна в качеството си на двулицеви модели  е с различен текстилен състав, според сезона. Те също така имат алое вложки или бамбук за добра вентилация и предпазване от влага.

Цялостната структура на детските дюшеци е с ортопедичен характер и поема тежестта на тялото без да образува нежелани вдлъбнатини от продължителна употреба. Тази основна цел на вискокачествен, неподвластен на деформация продукт, предпазва от луксации и други болезнени изкривявания по време на сън. След като се наспи, детето няма да усеща умора и недоспиване, а ще бъде бодро, усмихнато и готово за весели игри и забави.

Сгъваемите матраци, подходящи за транспортиране и пътуване, ще ви донесат същите уют и сладки сънища, като разполагат и с удобна чанта за пренасяне, включена в комплекта.

Забавните калъфи ще радват децата със своите принтове на закачливи бухалчета, жирафчета, овчици и други весели приятели.

Матраците са произведени в България от Dizain Baby, Lorelli, Paradise, TED и други марки, които залагат на здравия детски сън за безгрижно детство и правилно развитие.

Начин на плащане
maestro
borica
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими